Alustaratkaisut Lemonsoftilta

Pilvipalveluiden käyttö lisääntyy tasaisesti. Myös Lemonsoftia käytetään tänä päivänä enemmän pilvestä kuin paikallisesti. Kehitys onkin luonnollista, koska toiminnanohjausjärjestelmät monimutkaistuvat jatkuvasti ja tämä aiheuttaa ylläpidolle ja päivitykselle ihan uusia haasteita.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä koostuu useista komponenteista. Ohjelman tulee toimia työaseman lisäksi mobiilisti ja kaikilla päätelaitteilla. Asiakkaiden ja toimittajien tulee päästä samaan järjestelmään ja kaiken mahdollisen tulee liikkua sähköisesti ja automaattisesti järjestelmistä toiseen.

Olemme tehneet läheistä yhteistyötä konesaleja tarjoavan Cloud Partnersin kanssa. Näemme että konesaliratkaisun tulee olla rakennettu erityisesti Lemonsoft-ohjelmiston ehdoilla. Tässä olemmekin onnistuneet ja pystymme tarjoamaan parhaan alustaratkaisun Lemonsoft-ohjelmille.

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen konesaliratkaisun Lemonsoft-asiakkaille jatkossakin riittävin resurssein. Tämän takia Lemonsoft Oy osti Cloud Partners Oy:n koko osakekannan itselleen elokuussa 2016 tehdyllä kaupalla.

Jatkossa Lemonsoft Oy tarjoaakin konesalipalvelut itse.

Lue tietohallintopäällikkömme ajatuksia Täyden palvelun konesali–blogista.

Tutustu konesalipalveluihimme tarkemmin tästä ja pyydä tarjous parhaimmasta Lemonsoft-alustasta myyntipäällikkö Tomi Seppälältä, tomi.seppala@lemonsoft.fi, 010 328 1023.