Karelia-ammattikorkeakoulu aloittaa yhteistyön Lemonsoftin kanssa

Sanomalehti Karjalaisen verkkosivut 9.8.2016, Anni Kuittinen
Karelia-ammattikorkeakoulu aloittaa yhteistyön Lemonsoftin kanssa

Karelia-ammattikorkeakoulu aloittaa yhteistyön toiminnanohjausjärjestelmiin erikoistuneen Lemonsoftin kanssa. Lemonsoft lahjoittaa Karelia-ammattikorkeakoulun käyttöön kehittämänsä tietojärjestelmän, jota käytetään liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja tekniikan opetuksessa talous- ja henkilöstöhallintoon sekä toiminnanohjaukseen ja markkinointiin liittyvillä opintojaksoilla.

– Meille on tärkeää, että opetuksessamme käytäntö ja teoria kulkevat käsi kädessä. Lemonsoftilta käyttöön saamamme kokonaisjärjestelmä varmistaa sen, että opiskelijamme saavat jo opiskeluaikanaan käyttöönsä nykyaikaisen ja integroidun työkalun, yliopettaja Kim Wrange kertoo.

– Me Lemonsoftilla tarvitsemme osaajia nyt ja tulevaisuudessa. Yhteistyö Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa edistää tätä hyvin, toteaa puolestaan Lemonsoftin toimitusjohtaja Jari Rättyä.

Yhteistyösopimuksen myötä ammattikorkeakoulun opiskelijat pääsevät opiskelemaan ja käyttämään nykyaikaista toiminnanohjausjärjestelmää, joka taipuu esimerkiksi taloushallinnon ja markkinoinnin eri opintojaksoille. Lisäksi Lemonsoft tarjoaa koulutusta ammattikorkeakoulun henkilöstölle. Tarjolle tulee myös asiantuntijaluentoja, opinnäytetyön aiheita ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille.

– Tavoitteena on aktiivisesti kehittää uusia yhteistyömalleja yhdessä Karelian kanssa ja sitä kautta tarjota opiskelijoille yhä mielenkiintoisempia oppimiskokemuksia, Rättyä kertoo.