Lemonsoft perustettiin helmikuun toisena päivänä vuonna 2006. Taustalla oli visio täydellisestä toiminnanohjausjärjestelmästä.

Lemonsoft yritysohjelmien kehittämistä ohjasi vahva näkemys yrityksen prosessien kehittämisestä ja ohjaamisesta ohjelman avulla. Myös rutiinien automatisointi oli vahvasti mukana alusta saakka.

Toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen puhtaalta pöydältä ilman historian painolastia on harvinainen ja ainutlaatuinen tilaisuus. Pystyimme ohjelmoimaan tuotteen alusta lähtien tukemaan visiotamme ja hyödyntämään tekijöiden aiempaa vankkaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien tekemisestä.

Alkuperäistä arkkitehtuuria on toki uudistettu, mutta hienosti se on aikaa kestänyt. Emme Lemonsoftissa ajattelekaan elinkaarta, pidämme tuotteen raikkaana jatkuvasti.

Alkuperäisellä tiellä olemme edelleen. Lemonsoft on tänä päivänä arvostettu ja tunnettu toiminnanohjauksen kokonaisjärjestelmä. Kaikki osa-alueet samassa järjestelmässä onkin yksi menestyksemme avaintekijöistä.

Ennenkaikkea saamme kuitenkin kiittää asiakkaitamme, jotka ohjaavat meitä oikeaan suuntaan. Olemme mukana yli 15.000 kotimaisen yrityksen arjessa ja heiltä saamme hyvin palautetta mitä ohjelmaan kannattaa kehittää. Vielä on matkaa täydelliseen toiminnanohjausjärjestelmään, mutta suunta on palautteenkin mukaan oikea.

Parhaillaan tuomme markkinoille LemonOnline tuotetta, joka on selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä uudelleen mietittynä.

Katso Lemonsoftin 10v video tästä.

Menestystä liiketoimintaasi!

Kari Joki-Hollanti