Aimo on Lemonsoftin älykäs ja väsymätön apuri, joka valvoo, huomauttaa, ehdottaa ja hoitaa rutiinit puolestasi. Teknisesti Aimo muodostuu tekoälystä ja automatisoinnista, jotka on paketoitu inhimilliseen muotoon.

Automatisointi

Lemonsoft-automatisointi on Windows-palvelu, jonka avulla voit automatisoida rutiineja ja antaa ohjelman hoitaa ne puolestasi. Toiminto on erityisen kätevä silloin, kun käsiteltäviä yrityksiä on paljon.

Palvelun avulla voit automatisoida esimerkiksi laskutuksen ja taloushallintoaineistojen käsittelyn. Lisäksi voit automatisoida erilaisten tiedostojen lukemisen ja kirjoittamisen.
Tutustu automatisointiin Opi Uutta –artikkelin avulla.

Tekoäly

Lemonsoftin tekoäly perustuu koneoppimiseen, jossa ohjelma oppii ennustamaan tietyn arvon aiempien tapahtumien perusteella. Koneoppimisesta on eniten hyötyä asioissa, jotka toistuvat päivittäin useita kertoja, jolloin tapahtumia syntyy kuukaudessa ja vuodessa todella suuria määriä. Vaikka ihmismieli ei välttämättä huomaakaan, tapahtumissa syntyy jonkinlaista toistuvuutta ja tietynlaisia kuvioita. Aimo hyödyntää näitä toistuvuuksia ja kuvioita. Niiden perusteella Aimo ehdottaa käyttäjälle, mitä seuraavaksi kannattaa tehdä.

Tällä hetkellä Aimo osaa avustaa ostolaskujen tiliöinnissä ehdottamalla tiliöintiä aiempien tiliöintien perusteella.

 

Aimo osaa myös ennustaa tuotannon työn ja vaiheiden valmistumisajat sekä päivämäärät, mikä auttaa tuotannon suunnittelussa.

Tulet jatkossa kohtaamaan Aimon yhä useammin, koska Aimo oppii koko ajan lisää ja osaa auttaa sinua jatkossa enemmän.