Aimo valvoo, huomauttaa, ehdottaa ja hoitaa rutiinit puolestasi. Aimo on Lemonsoftin älykäs ja väsymätön apuri, joka kattaa tekoälyn, kognitiiviset palvelut ja automatisoinnin.

Tekoäly – LemonAI

Tekoäly on tekniikkana kypsynyt ja tekoälyn hyödyntäminen on helppoa. Lemonsoftin tekoäly perustuu koneoppimiseen, jossa ohjelma oppii ennustamaan tietyn arvon. Teknisesti hyödynnämme Microsoftin Azure -palvelua.

Tekoäly piirteitä tulee Lemonsoftiin käyttäjien esittämien haasteiden kautta. Ensimmäinen toteutus on ostolaskun ja eKuittien tiliöinti, jossa ennustustarkkuus onkin todella hyvä. Datan on tosin oltava merkityksellistä ja sitä on oltava riittävästi. Muussa tapauksessa perinteinen tilitöintiehdotus toimii paremmin.

Yhteistyökumppanimme Futuriotin avulla voimme toteuttaa asiakaskohtaisia laajojakin tekoälyä hyödyntäviä projekteja.

Kognitiiviset palvelut

Tekoäly on osa kognitiivisia palveluita, mutta niitä on muitakin. Toiminnanohjauksen kannalta mielekkäitä ovat ainakin puheen tunnistaminen tekstiksi ja puheohjaus. Tulemme näkemään näitä palveluita tulevissa Lemonsoftin versioissa.

Automatisointi

Automatisointi on ollut mukana Lemonsoftissa alusta lähtien. Lemonsoft Automatisointi toimii taustalla tehden ajastetusti ja automaattisesti määrittelemäsi toiminnot. Näitä toimintoja ovat esimerkiksi pankkiaineiston noutaminen ja lähettäminen, sekä myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuina.