Osallistu Lean-valmennukseen!

Järjestämme yhdessä JTO Lean Learning Centerin kanssa Lean-valmennuksen. Yhden päivän seminaarissa asiantuntijat kertovat, miten Lean-ajattelu yhdistettynä toiminnanohjaukseen vaikuttaa yrityksen suorituskykyyn ja miten ihmiset saadaan mukaan kehittämään.

Valmennuksessa opit miten esimiestyölle ja työntekijöille luodaan onnistumisen edellytykset. Päivittäisestä johtamisesta siirrytään kohti päivittäistä kehittämistä. Johdon ja esimiesten uudenlainen ajattelutapa ja sitoutuminen näkyvät yrityksen tuloksentekokyvyssä.

Valmennuksen tavoitteena on osoittaa mitä LEAN-ajattelutapa ja periaatteet tarkoittavat ja miten lisätään asiakasta hyödyttävää toimintaa. Valmennuksessa on myös aikaa vuorovaikutteisille ja ajatuksia herättäville keskusteluille. Saat myös yrityksestäsi GAP-analyysin, joka antaa suuntaviivat yrityksesi kehittämiselle.

Osana valmennusta on myös Orion Oyj:n teknisen johtajan Urpo Rautiaisen case-esimerkki Orionin kehitysmatkasta.

Tervetuloa LEAN-matkalle

Valmentajamme ovat osallistuneet Japanissa Toyotan vetämiin valmennuksiin useana vuotena.

Kalervo Laaksoharjulla on yli 30 vuoden kokemus kehittämisestä teollisuuden ja kaupan alalta sekä logistiikan asiantuntijana. Hän on toiminut johto-, projekti- ja kehitystehtävissä sekä yrittäjänä. Laaksoharjulla on pätevyys toimia EFQM Assessorina sekä Luontaiset Taipumukset™ -valmentajana ja hän on sertifioitu Lean Leader asiantuntija ja projektijohtaja.

Peter Kanerva on työskennellyt pitkään Johtamistaidon opistossa valmentajana johdon ja esimiesten valmennusohjelmissa sekä työyhteisön kehittämisohjelmissa.
Hän on toiminut myös Lean-harjoituskeskuksen toiminnan kehittäjinä vuodesta 2009. Lisäksi hänellä on vankka kokemus toiminnallisista menetelmistä esimiesvalmennuksissa. Kanervalla on myös pätevyys toimia Luontaiset Taipumukset™ -valmentajana.

Lue blogi aiheesta >>

Hinta ja peruutusehdot:

Koulutuksen hinta on 420,00 € + alv /henkilö.

Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin ja tarjoilut.