Nouseeko tuskan hiki otsallesi, kun kuluvan kuukauden luottokorttilaskut, matkalaskut tai kululaskut ovat tekemättä ja etsit kuitteja lompakosta, laukusta tai papereiden seasta työpöydältä? Ja mitäs sitten tehdään, kun et enää muista kuka oli paikalla juuri siinä lounastapaamisessa ja kenelle asiakkaalle nämä korvapuustit olikaan viety.

Jatkuva kuittirumba aiheuttaa päänvaivaa, vie aikaa ja syö rahaa. Mitäpä jos vaadittaisiin, että jokaisen kassan vieressä tulee olla järeä kopiokone, jolla voi skannata kuitit sähköpostiin saman tien? Ei kuulosta kovin toteuttamiskelpoiselta idealta. Mutta itseasiassa sinullahan on mitä suuremmalla todennäköisyydellä skannaava laite kädessäsi, nimittäin älypuhelin. Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan alle 45-vuotiaista 94 prosentilla on käytössä älypuhelin.

tilasto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähde: Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö -tutkimus 2015, Tilastokeskus

Miltä kuulostaisi, jos ottaisitkin samalta seisomalta kuitista kuvan ja lähettäisit sen sähköisesti kirjanpitoon. Helppoa ja yksinkertaista, eikö vain?

Käyttämällä Lemonsoft eKuitti älypuhelinsovellusta selviät tästä tehottomasta ja ehkä ärtymystäkin herättävästä, hitaasta ja hankalasta prosessista ilman tuskan hikeä. Käyttämällä Lemonsoft eKuitti -sovellusta tuottavuus paranee ja voit keskittyä olennaiseen.

Lemonsoft eKuitti -sovelluksen avulla skannaat, tiliöit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon tai luottokorttilaskun liitteeksi. Voit myös skannauksen yhteydessä liittää kuittiin lounaaseen osallistujat, joten tätäkään tietoa ei tarvitse muistella jälkikäteen.

Kuitit odottavat sinua kirjanpidossa ja voit liittää ne haluamallesi laskulle, milloin tahansa ja missä tahansa. Kun kuvat ovat kirjanpidossa ne ovat myös arkistossa, joten sinun ei tarvitse säilyttää paperista kuittia.

Tuemme iOS, Android ja Windows Phone alustoja.

Lue lisää Lemonsoftin kotisivuilta: http://www.lemonsoft.fi/lemonsoft-ekuitti/

Voit testata palvelua sitoumuksetta 30 päivän ajan.
Mari Erkkilä

Talous- ja henkilöstöpäällikkö