Lemonsoft eKuitti

eKuitti

Lemonsoft eKuitti on älypuhelinsovellus, jonka avulla kuvaat, tiliöit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon tai luottokorttilaskun liitteeksi.

Kuitit aina tallessa

Lemonsoft eKuitti muuttaa paperikuitit digitaalisiksi ja laittaa ne heti talteen. Kuitin kuvaaminen on helppoa ja saat lisättyä samalla tarvittavat tunnistetiedot. Koko homma on valmis muutamassa sekunnissa. Tämä jos mikä säästää aikaa ja rahaa.

Lemonsoft eKuitti toimii varmasti

Lemonsoft eKuitti on integroitu suoraan Lemonsoftin ostoreskontraan ja tiliotteelle.  Jos kuittisi menee suoraan kirjanpitoon, voi kirjanpitäjäsi käsitellä kuitin. Voit tehdä käsittelyn myös itse vaikkapa luottokorttilaskun liitteiksi. Ei enää paperisia luottokorttilaskuja ja kuittinippuja!

Tekoäly auttaa

Tekoäly tunnistaa kuiteista päivämäärän, summan ja ehdottaa tiliöintiä.  Saat palvelun käyttöösi iOS- tai Android-puhelimellesi sovelluskaupasta nimellä ”Lemonsoft eKuitti”. Kun olet ladannut sovelluksen puhelimeesi, pyydä yrityksesi Lemonsoft-pääkäyttäjää antamaan sinulle käyttöoikeus. Sen jälkeen voit siirtää kuittien käsittelyn digiaikaan!

Käyttöehdot »

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

eKuitti on helppo ottaa käyttöön itsenäisesti, mutta myyntitiimimme auttaa pääsemään alkuun. Tavoitat meidät chatistä, puhelimitse 010 208 5802 ja sähköpostilla ratkaisumyynti@lemonsoft.fi.