Helppo ja tehokas työvuorosuunnittelu

Keitä meillä on tänään rosterissa?

Kellokortti Rosteri on työvuorosuunnittelun ratkaisu, jolla saat suunniteltua työvuoroille oikeat resurssit vaivattomasti ja jaettua tiedot työntekijöille automaattisesti.

Palvelu soveltuu kaikille yrityksille koosta riippumatta. Luonnollisesti ohjelma myös kertoo keitä meillä kulloinkin on työvuoroissa.

Tee työvuorosuunnittelusta helppoa

Oikeanlaisten henkilöresurssien kohdistaminen työvuoroille voi olla joskus hankalaa. Rosterin avulla pystyt automatisoimaan resurssien yhteensovittamiset niin, että suunnittelu on suorastaan helppoa.

Monipuolisten asetusten ansiosta järjestelmä muuntautuu vaivattomasti yrityksen eri toimipisteiden ja henkilöstöryhmien tarpeisiin. Järjestelmä huomioi muun muassa suunnitelmakohtaiset asetukset, kuten vuorokausi- ja viikkolepoajat, sekä työvuorojen osaamisvaateet. Myös loma- ja poissaolotiedot ovat automaattisesti mukana suunnittelussa ja pystyt hallitsemaan helposti myös työvuorotoiveet.

Selkeä kalenterinäkymä helpottaa suunnittelua

Käytössäsi on selkeä kalenterinäkymä, joka huomioi myös arkipyhät ja muut yrityksen poikkeuspäivät. Näet kalenterista myös henkilön lomat ja poissaolot, sekä työvuorotoiveet.

Suunnittelunäkymä ohjaa suunnittelijaa suunnittelutyön aikana. Suunnittelija näkee helposti, mille henkilölle työvuorot voidaan sijoittaa huomioiden esimerkiksi työvuoron osaamisvaateet.

Suunnittelutyön edetessä näet reaaliaikaisen tilanteen kohdistetuista ja kohdistamattomista vuoroista. Järjestelmä korostaa automaattisesti muun muuassa poikkeustilanteet, joissa työntekijällä ei ole tarpeeksi vapaapäiviä jaksolla.

Työvuorotiedot suoraan työntekijälle

Työntekijä pääsee helposti tarkastelemaan mobiilikäyttöliittymästä omia tapahtumiaan missä ja milloin tahansa.

Hän voi myös merkitä omat työvuoro- tai vapaatoiveensa sekä lomat ja poissaolot.

Työtyytyväisyys paranee

Työtyytyväisyys paranee, kun työntekijän toiveet huomioidaan suunnittelussa ja etätyötkin onnistuvat.

Osana kokonaisuutta

Rosteri on integroitu osaksi Kellokortti-työajanseurantaa. Tehdyt työvuorosuunnitelmat ovat Kellokortin työkirjaamisen ja laskennan pohjana.

Myös tuotannonohjaus tehostuu

Rosterin avulla voit myös suunnitella henkilöt tuotantokoneille, jolloin koneen kapasiteetti tulee suunnitellun mukaan.

Hinnoittelu

Työvuorosuunnittelu maksaa 39 euroa kuukaudessa + 3 euroa per käyttäjä/kk.
Kuukausimaksu sisältää tarvitsemasi määrän työvuorosuunnittelijoita.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Tavoitat myyntitiimimme myös chatista.

Ratkaisumyynti

010 208 5802

ratkaisumyynti@lemonsoft.fi