Mediasta saamme lukea pieleenmenneistä ERP-projekteista ja kyllähän tutkimustuloksetkin tukevat sitä että merkittävä osa projekteista ylittää budjetin ja aikataulu venyy. Useimmiten nämä asiat kuitenkin koskevat suuryrityksiä ja sielläkin on useita hienoja onnistumisia. Niistä ei vain kirjoitella.

Nykyään pienemmätkin yritykset voivat nauttia toiminnanohjausjärjestelmän eduista, jotka historiallisesti ovat olleet vain suuryritysten käytössä.

Moni yritys kuitenkin pitäytyy vanhassa järjestelmässä. Uuden hankkiminen on pelottavaa ja siihen pitää sitoutua ja käyttää paljon omaa aikaa. Vanha järjestelmä voi kuitenkin estää yrityksen oman kehittämisen tehokkaasti. Järjestelmän ylläpitäminen saattaa olla kallista kun paikkauksia tehdään eri puolille ja hankitaan irrallisia järjestelmiä eri käyttötarkoituksiin.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa kaikkia toimintoja ja mahdollistaa yrityksesi oman toiminnan kehittämisen. Tämä tuo lisää liikevaihtoa ja konkreettisia sekä aineettomia säästöjä.

Pohditko toiminnanohjausjärjestelmän uusimista? Teimme avuksesi investoinnin takaisinmaksun laskentatyökalun (ROI). Lataa aiheeseen liittyvä kattava opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa. Tai siirry suoraan www.roilaskin.fi osoitteeseen.

Kari Joki-Hollanti
Kehitysjohtaja