Käyttöönotto on yksi ERP:n tehokkaan hyödyntämisen kannalta oleellisimmista asioista. Kun se hoidetaan aikataulutetusti ja suunnitellusti, saat ratkaisusta irti parhaan hyödyn ja pääset heti kiinni koko järjestelmän ideologiana toimivaan tehokkaampaan toimintaan. Varaathan tähän siis aikaa ja resursseja!

Jokaisella yrityksellä on erityistarpeita sekä omia prosesseja, jotka määrittävät toimintaa. Käyttöönottoprojektissa käymme läpi yhdessä sinun kanssasi  tarkemmin yrityksen tarpeet ja määrittelemme sen, miten Lemonsoftia on paras käyttää juuri sinun yrityksessäsi. Usein aloitetaan jostain toiminnanohjausjärjestelmän osa-alueesta, vaikkapa taloushallinnosta, ja laajennetaan sitä myöhemmin käytön vakiintuessa muihinkin osa-alueisiin, kuten esimerkiksi CRM-toimintoihin. Lemonsoftin laajuus mahdollistaa monia vaihtoehtoja.

Saadaksesi Lemonsoftin käyttöösi parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme käyttöönottopalveluidemme käyttämistä koko aloitusajan; tavallisimmin 3 – 6 kk. Saat käyttöösi yksilöllisen ja muokattavissa olevan aikataulutuksen ja oman asiantuntijasi palvelut.

Kokeneet projektipäällikkömme vievät käyttöönoton läpi rautaisella otteella ja sovittujen aikataulujen sekä budjetin puitteissa. He myös esisuunnittelevat ja aikatauluttavat koulutuspäivät sekä kouluttajat.

Käyttöönottoprojektin jälkeen kontaktinasi toimii Service Desk, mutta olemme myös tuotteistaneet avuksesi LemonCare-palvelun, jonka avulla voit jatkaa kehittämistä tai kouluttautumista asiantuntijoidemme kanssa.

Teimme avuksesi oppaan käyttöönottoon. Lataa opas täyttämällä lomake:

 

Katso myös videolta vinkit sujuvaan käyttöönottoon!