Vanhat Lemonsoft Portaalit poistuvat käytöstä

Lemonsoft Portaalituotteet ovat palvelleet lukuisia Lemonsoft-käyttäjiä hyvin. Portaalituotteet on toteutettu Silverlight-teknologialla, jonka elinkaari on kääntymässä loppua kohti, joten korvaamme Portaalit LemonOnlinen toiminnoilla.
Voit tutustua LemonOnlineen tästä >>
Myös myyntimme auttaa Sinua siirtyessäsi Lemonsoft Portaalituotteiden käytöstä LemonOnlinen käyttäjäksi.
Vanhoja portaaleita ei ole tuettu enää vuoden 2017 jatkuvan julkaisun versioissa.

Uusi Helpdesk-kanava

Kuluvan vuoden aikana Helpdeskin toiminnot ovat siirtyneet Desktop-käyttöliittymän Opastus-valikkoon. Valikosta löydät omat toiminnot selvityspyyntöjen ja kehitysideoiden syöttämiseen ja tarkasteluun. Samalla myös selvityspyyntöjen käsittely on muuttunut siten, että yrityksesi pääkäyttäjä on selvityspyyntöjen käsittelyn ensimmäinen käsittelijä, jolloin yrityksesi voi käyttää tukitoimintoja myös sisäisesti. Toimintoa voidaan hyödyntää monipuolisesti monenlaisiin yrityksen sisäisiin tarpeisiin. Yrityksesi pääkäyttäjä päättää, mitkä selvityspyynnöt siirtyvät Lemonsoftin ServiceDeskin käsiteltäviksi. Vanhojen portaalituotteiden poistuessa myös hyvin palvellut Lemonsoftin Helpdesk-portaali poistuu käytöstä. Samalla versiopäivitysten lataaminen uudistuu siten, että toimitamme uuden version latauslinkin uutistiedotteiden mukana. Lemonsoftin jatkuvan julkaisun versioita käyttävät asiakkaamme ovatkin jo saaneet Uutiset-ikkunan käyttöönsä.

Lemonsoftin kielituki kehittyy

Lemonsoftia käyttävät yritykset ovat viime vuosina selvästi kansainvälistyneet, mikä on tuonut vaatimuksia Lemonsoftin kielituen kehittämiselle. Olemmekin kehittäneet kuluvan vuoden aikana Lemonsoftin kielitukea voimakkaasti, jonka jatkuvan julkaisun versioita käyttävät asiakkaamme ovatkin huomanneet. Kielitukea kehitetään edelleen.

Räätälöidyt lomakkeet

Mikäli käytössänne on räätälöityjä lomakkeita (esimerkiksi lasku tai tilausvahvistus), näiden osalta kielituki ei toimi ilman lomakkeen muokkausta. Lomakkeet tulostuvat suomenkielellä oikein, mutta vieraskieliset maksu- ym. ehdot jäävät tyhjiksi. On myös mahdollista että lomake tulostuu kokonaan tyhjänä. Tällöin räätälöinti on tehty kauan sitten ja lomake vaatii muokkausta. Tarjoamme tarvittavat muutokset edullisesti pakettihinnalla. Samalla on toki järkevää tarkistaa, tarvitsetko räätälöityyn lomakkeeseen lisäkehitystä. Jos käytät räätälöityjä lomakkeita (esim. tilausvahvistukset, laskut,), ota yhteyttä myyntiimme hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

Desktopin näyttöjen skaalaus

Näyttöteknologian kehittyessä suuriresoluutioiset näytöt ovat yleistyneet. Lemonsoft Desktop-käyttäjillä on ollut haasteita käyttäessään Lemonsoftia yli 100% näytön skaalauksella. Tämä on johtunut siitä, että käyttämämme ohjelmointikomponentit eivät ole tukeneet näyttöjen skaalausta tarpeeksi hyvin. Nyt olemme ottaneet käyttöön uuden .Net Framework -version 4.7, joka tuo lisää mahdollisuuksia tukea myös näyttöjen suuria skaalauksia. Uuden frameworkin käyttöönotto poistaa tuen joiltain vanhentuneilta käyttöjärjestelmiltä.

Lemonsoftin marraskuun 2017 jatkuvan julkaisun versiosta eteenpäin emme tue enää käyttöjärjestelmiä Windows Vista, Windows 8 ja Windows Server 2008. Vaikka emme tue enää Windows 8:a, tuemme kuitenkin Windows 8.1:a ja sitä uudempia työasemakäyttöjärjestelmiä. Jos käytät Lemonsoftia etätyöpöydän kautta, Sinun ei tarvitse murehtia oman koneesi käyttöjärjestelmästä, koska Lemonsoftin käyttö onnistuu silloin myös vanhemmilla tietokoneilla. Tarjoamme Sinulle halutessasi myös tehokkaat ja edulliset Lemonsoft Alustapalvelut, joiden avulla siirrät Lemonsoftin omasta huolenpidostasi helposti käytettäväksi palveluksi. Lisätietoja Lemonsoft Alustapalveluista saat omalta myyjältäsi ja verkkosivuiltamme.