Liiketoimintatiedon hallinta (BI)

Liiketoimintatiedon hallinta (business intelligence, BI) on yrityksille olennainen menestystekijä. Tiedon määrän räjähdysmäinen kasvu ja tiedon nopea hyödyntäminen ovat muuttaneet organisaatioiden toimintaympäristöä merkittävästi.


Lue lisää

Liiketoimintatiedon hallinnan edut

Liiketoimintatiedon hallinnan lisäarvo syntyy tiedon hyödyntämisestä organisaation päätöksenteossa ja toiminnassa.
Voit parantaa liiketoiminnan tehokkuutta niin asiakkuudenhallinnan, projektinhallinnan, tuotannon, materiaalihallinnan kuin myös taloushallinnon näkökulmasta, kun käytettävissä on aina ajantasainen ja liiketoiminnan ohjaamisen kannalta relevantti tieto. Takaisinmaksuajan voit määrittää helposti rutiinitöissä säästetyn ajan perusteella ja liiketoiminnan tehostumisen myötä.
Organisaatiota johdetaan luulon sijaan tiedolla. Tiedolla johtamisen edut eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään parempiin päätöksiin.
LemonBI-ratkaisumme avulla keskität aikasi raportoinnin ja tiedon hakemisen sijasta liiketoiminnan kehittämiseen reaaliaikaisia tietoja hyödyntäen.

LemonBI asiakkaat ovat huipputyytyväisiä

Mittaamme LemonBI:n osalta päättyneiden käyttöönottoprojektin NPS:n. Iloksemme voimme todeta, että tyytyväisyys on ollut koko mittaushistorian ajan erittäin korkea ja tämän vuoden NPS-tulos 75 on jo ihan huippuluokkaa.

LemonBI:n tärkeimmät hyödyt yrityksellesi

Tiedolla johtaminen ja toimiminen

Johda organisaatioasi tiedolla luulon sijaan. Saat paremman ymmärryksen liiketoiminnasta yrityksen kaikilla tasoilla.

Raportoinnin automatisointi

Tieto on reaaliaikaista ja käytettävissä ajasta, paikasta tai laitteesta riippumatta. Säästät arvokasta työaikaa kun et joudu keräämään tietoa eri lähteistä ja yhdistelemään niitä manuaalisesti.

Strategian toteuttaminen ja kommunikointi

Selkeästi määritellyt tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit ohjaavat ja selkeyttävät koko organisaation toimintaa ja viestittävät kaikille liiketoiminnan menestyksen kannalta keskeiset tekijät.

Lemonsoftilla on ohjeet hyvin jäsennelty ja ryhmitelty. Jos hakee jotain tiettyä detaljia, niin tieto kyllä löytyy.

MATREL

Asiakkaat

Useat asiakkaamme ohjaavat liiketoimintaansa LemonBI:n avulla. Alla muutamia:

Haluatko helpottaa yrityksesi arkea?

Tehokas toiminnanohjaus luo pohjan kasvulle. Nykyaikainen toiminnanhallintajärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa, mutta pohditko vielä, kannattaako investointi? Lataa opas josta saat tietoa säästöistä ja voit laskea oman yrityksesi investoinnin takaisinmaksuajan erillisellä laskurilla.

TUTUSTU TARKEMMIN LATAA OPAS