AINUTLAATUINEN VERKOSTOPALVELU
LEMONSOFT-KÄYTTÄJILLE

Lataa esite Ota yhteyttä


Tarjoamme käyttöösi markkinoiden parhaan verkkolaskupalvelun. Otat palvelun käyttöön ilman erillisiä sopimuksia ja maksat vain käytöstä.

LUE LISÄÄ

Verkkopalkka on sähköinen palkkalaskelma, jota voit tarkastella omasta verkkopankistasi.

LUE LISÄÄ

Lemonsoft eKuitti on älypuhelinsovellus, jonka avulla skannaat, tiliöit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon tai luottokorttilaskunliitteeksi. Palvelun avulla olet jälleen askeleen lähempänä paperitontatoimistoa.

LUE LISÄÄ

Lemonsoft Perintä on ratkaisumme maksuvalvontaan. Lemonsoft Perinnän palvelutarjoajana toimii Pohjoismaiden suurin luotonvalvonnan asiantuntija Intrum.

LUE LISÄÄ

Voit lähettää Lemonsoftia käyttäville toimittajillesi tilauksen sähköisesti ja ottaa vastaan vahvistuksen tai myyntitilauksen. Palvelu on maksuton myös tapahtumien osalta.

LUE LISÄÄ

Haluatko nostaa omaa maksuvalmiuttasi askeleen tai pari ylöspäin? Haluatko kilpailuetua tarjoamalla asiakkaallesi vähän pidempää maksuaikaa oman kassasi kärsimättä siitä? Silloin Lemonsoft Rahoitus on oikea ratkaisu.

LUE LISÄÄ

Haluatko vähentää Lemonsoft luottotiedot -palveluiden avulla maksumuistutusten, perinnän tarvetta, luottotappioita ja turvata liiketoimintasi jatkuvuuden? Palvelu sisältää pikaluottosuositusraportin ja automatisoinnilla päivitettävän maksutapaluokituksen asiakastietoihin.

LUE LISÄÄ

Yrityslimiitti on joustava rahoitusvaihtoehto, jota voi hyödyntää moneen eri tarpeeseen ja tilanteeseen. Jos yrityksellä ei ole riittävästi käytettävissä olevaa pääomaa liiketoiminnan kasvattamiseen, on yrityslimiitti hyvä keino investointien rahoittamiseen.

LUE LISÄÄ

LEMONSOFT

Lemonsoft on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä. Viime vuosien aikana olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme toimialamme keskiarvoa enemmän. Haluamme olla johtava liiketoiminnan kehittämistä tukevan toiminnanohjausjärjestelmän tuottaja ja toimittaja.

TUTUSTU LEMONSOFT RATKAISUIHIN