LemonKonsultointi

Kun yrityksesi kasvaa ja kehittyy, myös liiketoiminnan hallinnan ja kehittämisen tarpeet kasvavat sekä kehittyvät. Lemonsoftin avulla tämä onnistuu tehokkaammin ja tarjoammekin yrityksenne toiminnan kehittämiseen maksullista asiantuntijapalvelua, LemonKonsultointia.

Olipa kyseessä Lemonsoftin käytön tehostaminen tai laajentaminen, yrityksen muuttuneet liiketoimintaprosessit tai eri ohjelmistojen yhteensovittaminen, asiantuntijamme ovat apuna kaikenlaisissa muutostilanteissa. Hyödyntämällä asiantuntijan apua varmistat, että juuri teille sopiva ratkaisu löytyy. Tyypillisiä asiantuntijatöitä ovat myös erilaiset kartoitukset, määrittelyt, räätälöinnit sekä ohjelmistojen väliset integraatiot.

LemonKonsultointi on aina asiakaskohtaista ja palvelun sisältö sovitaan erikseen.

 

Raporttiräätälöinnit

Lemonsoft sisältää jo nyt yli 1000 vakioraporttia. Vakioraportit soveltuvat suurimpaan osaan käyttötarkoituksista sellaisinaan, mutta lähes jokaisella yrityksellä on myös omia raportointitarpeita. Raporttien muokkaaminen onnistuu kyllä asiaan vihkiytyneeltä, mutta mikäli et ole muokannut raportteja aiemmin, kannattaa raporttiräätälöinti tilata meiltä. Voit lukea raporttien muokkaamisesta Opi uutta -artikkelista.

Kun tarvitset kokonaan uuden raportin, tai muokkausta olemassa olevaan raporttiin, ole yhteydessä meihin ja saat meiltä tarjouksen raporttiräätälöinnistä. Uuden raportin tyypillinen toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta.

Kun pyydät tarjouksen raporttiräätälöinnistä, ilmoita pyynnössä nämä asiat:

  • Vakioraporttipohjan nimi (ihan tiedostonimi) josta lähdetään liikkeelle
  • Kuvaus muutoksesta. Piirrä vaikka vakiopohjaan muutokset ja skannaa liite mukaan.
  • Rajaukset, tuleeko uusia, poistetaanko vanhoja. Minkä tyyppinen rajauskentän tulee olla (valintalista, alkuarvo-loppuarvo, pilkulla eroteltu lista, tekstikenttä) ja mikä on oletusrajaus
  • Ryhmittely, muuttuuko ryhmittely
  • Sorttaus, tuleeko uusia sarakkeita sorttauksen perusteeksi

Lähetä tarjouspyyntö Service Deskiimme sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@lemonsoft.fi.

Huomaathan, että raportit eivät yleensä ole versiosidonnaisia, joten niillä ei ole ylläpitoa.
Maksat siis kertamaksun raportin tekemisestä. Raportin mukana saat asennusohjeet, mutta autamme tarvittaessa asentamisessa. Pyydämme sinua testaamaan raportin takuuaikana, joka on 14 päivää.

Saatamme ajoittain tehdä tietokantamuutoksia, jotka vaikuttavat raportin toimintaan. Mainitsemme näistä muutoksista versiosaatteessa, jotta voit varmistaa räätälöityjen raporttien toimivuuden.
Koska raportit ovat kertamaksuperusteisia, räätälöimme tarvittaessa raportin uudelleen veloitusta vastaan.

Hinta: Tarjouksen mukaan, tyypillisesti 200 euroa +alv.

Ohjelmaräätälöinnit

Lemonsoft on vakio-ohjelmisto, johon voit teettää laajennuksia API-rajapintojen avulla. Laajennusten lisäksi toteutamme irrallisia ohjelmia, erilaisia automatisoituja palveluita ja nopeutettua yleiskehitystä.

Ohjelmaräätälöinti sisältää ylläpidon, jonka avulla varmistat räätälöinnin toimivuuden ohjelmiston kehittyessä.

Mikäli sinulla on tarve, jota vakioratkaisu ei täytä, ole yhteyksissä, niin haemme ratkaisun. Yhteyshenkilönä näille toimii järjestelmäkonsultti Seppo Kaile, seppo.kaile@lemonsoft.fi.

Hinta: Tarjouksen mukaan tai tuntitöinä. Räätälöinnin vuosiylläpito on 15% räätälöinnin hinnasta.