LemonOnline on selainkäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jonka avulla hallitset ja kehität yrityksesi liiketoimintaprosesseja. Selainkäyttöisyys mahdollistaa ohjelmiston käyttämisen haluamassasi päätelaitteessa ja selkeät käyttäjäystävälliset toiminnot edistävät työntekijöiden tyytyväisyyttä. Toiminnallisuus kattaa talous- ja henkilöstöhallinnon, logistiikan, tuotannonohjauksen, projektinhallinnan, verkkokaupan ja tiedon hallinnan. 


Kuva: LemonOnlinen älykäs haku on tehokas apurisi tiedon etsimiseen.

Älykäs hakutoiminto

 

LemonOnline sisältää läpi ohjelman menevän hakutoiminnon. Haku etsii antamaasi tietoa eri ohjelmista ja toiminnoista ja esittää hakutulokset loogisesti ryhmiteltynä. Tyypillinen käyttötarkoitus on antaa asiakkaan nimestä osa ja siirtyä sen jälkeen vaikkapa asiakkaan avoimeen tarjoukseen. 

Hakutoiminto hakee toimintoja, asiakkaita, nimikkeitä, matka- ja kululaskuja, työaikaa, tarjouksia, tilauksia, laskuja, poikkeamia ja projekteja. 

Personoitava käyttöliittymä

 

Voit muokata LemonOnlinen käyttöliittymän parhaiten omaa työtäsi tukevaksi. Voit valita etusivulle ja keskuksiin widgettejä, jotka esittävät asiat graafisesti tai lyhyinä listoina, joista sitten siirryt tarkastelemaan asioita tarkemmin. 

Voit valita listoissa esitettävät sarakkeet ja muodostaa omia suodattimia datan rajaamiseksi. Personoitavat käyttöliittymät tuovat mielekkyyttä ja tehoa työn tekemiseen. 

 

Saavutettavuus ja käytettävyys

 

Käytettävyys on keskeinen asia LemonOnline:n suunnittelussa ja toteutuksessa. Lemonsoftilla on oma käytettävyystiimi, jolla varmistetaan huipputason saavutettavuus ja käytettävyys. Huomioimme muun muassa WCAG 2.1 suosituksia kaikessa suunnittelutyössä. Helppokäyttöisyys, selkeys, suoraviivaisuus ovat avainasioita hyvin käytettävässä tuotteessa.


Kuva: Voit muokata etusivun näyttämään ne asiat, joihin sinun tulee reagoida. Valittavissasi on lukuisa määrä erilaisia widgettejä.

Kuva: Myös keskusten ulkoasun voit muokata mieleiseksesi. Voit luoda uusia hakuja dataan, johon sinulle on annettu pääsy.

Selkeä navigointi

 

ERPin tehokäyttäjät käyttävät tyypillisesti paljon eri ohjelmia ja siirtyvät usein ohjelmien välillä tarkistamassa tietoja. LemonOnlinen perusrakenne on etusivu – keskus – lista – rekisteri. Näet etusivulla esimerkiksi avoimet myöhässä olevat myyntitilaukset ja siirryt kyseistä widgettiä klikkaamalla myyntitilauskeskukseen. Keskuksessa näet myyntitilauksista ne asiat, jotka koet itsellesi tärkeiksi. Tässä tapauksessa tarkastelet myöhässä olevia tilauksia tilauslistassa. Listasta siirryt edelleen yksittäiseen tilaukseen tekemään muutoksia. 

Monipuoliset listat

 

ERP on pitkälti erilaisten listamuotoisten tietojen esittämistä käyttäjän haluamilla rajauksilla. LemonOnlinessa voit muokata vapaasti suodattimia ja valita esitettävät sarakkeet. 

 

Käytön sujuvuus

 

ERP-tuotteet sisältävät usein suuriakin datamääriä. Olemme Lemonsoftilla työskennelleet vuosikymmeniä ERP-tuotteen parissa ja olemmekin optimoineet LemonOnline -käyttökokemuksen nopeaksi ja sujuvaksi. LemonOnlinen käyttäjänä et siis joudu odottelemaan turhia.


Kuva: Esimerkki listasta

Kuva: Yritysten ja käyttäjien hallinta on selkeää Lemonsoftin käyttäjähallinnan avulla.

Tietoturva ja -suoja

 

ERP sisältää runsaasti liiketoiminnan kannalta kriittistä tietoa, joten on olennaista, ettei ohjelmistoon päästä murtautumaan ja tiedon suojaukseen yrityksen sisälläkin on riittävästi mahdollisuuksia. 

LemonOnlinen käyttäjähallinta on erillinen Azuressa toimiva mikropalvelu, jonka avulla yrityksesi pääkäyttäjä hallitsee käyttöoikeuksia eri ohjelmiin. Voit pakottaa päälle kaksivaiheisen tunnistautumisen, jolloin käyttäjien on salasanan lisäksi vahvistettava kirjautuminen esimerkiksi Microsoft Autentikaattorin avulla. 

Voit myös määritellä käyttäjille erilaisia rooleja, joiden avulla rajaat tietoja tai toimintoja. Hyvä esimerkki tästä on tuotteiden nettohintojen piilottaminen käyttäjältä. Ohjelmakohtaisten lajien avulla voit suojata tietoa. Voit antaa yksittäisiin lajeihin käyttöoikeuden vain tietyille henkilöille. Jos yrityksessäsi myyjät eivät saa nähdä toistensa tarjouksia, voit muodostaa kullekin myyjälle oman tarjouslajin, johon hän tekee tarjoukset. Myyntijohdolla on oikeudet kaikkiin lajeihin ja he sitten näkevät kaikkien myyjien tarjoukset. 


Tekoäly apunasi

 

Käytämme tekoälyä tunnistamaan, informoimaan, ehdottamaan ja automatisoimaan asioita. Kutsumme Lemonsoftin tekoälyä Aimoksi, josta voit lukea lisää tästä »

Mobiili- ja tabletkäyttö on huomioitu

 

LemonOnline mukautuu käyttämääsi päätelaitteeseen. Näytöt on suunniteltu responsiivisiksi ja löydät toiminnot helposti myös älypuhelimellasi. 

Lemonsoftiin on saatavilla myös erillisiä mobiilisovelluksia. Tutustu tarkemmin »


Kuva: Keskus mobiilikoossa

Kuva: Ostotilauksen syöttö

Laaja toiminnallisuus

 

LemonOnline käyttää samaa bisneslogiikkaa ja tietokantaa kuin Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä, jota olemme kehittäneet vuodesta 2006 lähtien. Lemonsoft on Windows työpöytäsovellus, jota voit käyttää samanaikaisesti LemonOnlinen kanssa. Myös Lemonsoft toimii pilviversiona. 

Katso kaikki ohjelmakohtaiset kuvaukset »

LemonOnlinen edut verrattuna Lemonsoftiin:

  • Selainkäyttöisyys tuo vapauden valita haluamasi päätelaite
  • Käytön aloittaminen on helppoa ohjaavan ja yhtenäiset käyttöliittymän ansiosta
  • Personoitavuus on ihan uudella tasolla
  • Käyttäminen on nopeampaa

Haluatko esittelyn?

 

Ota yhteyttä ratkaisumyyntiimme, autamme mielellämme!

010 208 5802

ratkaisumyynti@lemonsoft.fi