LemonOnline on Lemonsoftin ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän käyttämiseksi kaikilla laitealustoilla ajasta ja paikasta riippumatta.

LemonOnline toimii rinnakkain Lemonsoft-työasemaversion kanssa ja on luonnollinen valinta liikkuvan henkilöstön lisäksi heille, jotka haluavat käyttää toiminnanohjausta selaimen avulla. Voit valita käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan käyttöliittymän.

LemonOnlinen ja työasemaversion tietokanta ja bisneslogiikka ovat samoja eli ne kehittyvät jatkossakin yhdessä.

Uutisnurkka

Uutisnurkka-toiminto tervehtii käyttäjää kun hän kirjautuu ohjelmaan. Voit välittää uutisnurkan avulla tietoa organisaatiosi ajankohtaisista asioista. Uutisnurkka soveltuu myös tilitoimiston uutisointiin omille asiakkailleen.Erinomainen haku

LemonOnline sisältää erinomaisen haun. Kun kirjoitat hakukenttään tekstiä, aloittaa ohjelma hakemisen mm. asiakkaista, nimikkeistä, ohjelmista ja tapahtumista. Voit esimerkiksi hakea asiakkaan ja siirtyä suoraan asiakaskeskukseen. Vastaavasti pääset hakemaan tuotteita ja siirtymään tuotekeskukseen.

Navigointi

Pääset toimintoihin tai vaikkapa yksittäisen laskun tietoihin käsiksi myös suoraan URL-linkillä selaimen suosikeista. Linkki sisältää myös yritystiedon ja voitkin käsitellä selaimen eri välilehdillä samaan aikaan usean eri yrityksen tietoja.MyLemon

MyLemon on toiminto, johon keräät kaikki päivittäin tarvitsemasi toiminnot. Tyypillisesti näitä toimintoja ovat matkalaskut, hyväksynnät, loma-anomukset ja omat työt.

Voit mukauttaa näytön omiin käyttötarkoituksiisi. Useimmiten MyLemon onkin ainut toiminto jota LemonOnlinessa tarvitset.


Pilvipalveluna

LemonOnline vaatii toimiakseen vain internet yhteyden, eikä yhteyden tarvitse olla edes kovin nopea. Tarjoamme LemonOnlinen pilvipalveluna, jolloin käytössäsi on aina tuorein versio ja varmuuskopioinnista on huolehdittu. Voit käyttää LemonOnlinea koska, missä ja milloin tahansa.

Älykkäät näytöt

LemonOnlinen syöttöruudut on suunniteltu älykkäiksi ja ne mukautuvat eri tilanteisiin. Esimerkiksi varaston tulossa näyttö mukautuu tuotteen mukaan. Erä- ja sarjanumerollisilla tuotteilla näyttö laajenee, samoin kokolajitelmatuotteiden osalta.