LEMONSMART LASKUTUS MIKROYRITYKSILLE

LemonSmart on älykäs ratkaisu mikroyritysten laskutuksen, ostolaskujen, palkanlaskennan ja raportoinnin hoitamiseen. Taustalla toimii Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä automatisoiden kaiken mahdollisen puolestasi.


Lue lisää

Monipuolinen laskutus

Saat käyttöösi selainpohjaisen laskutusohjelman. Voit muodostaa laskuja yksittäisistä tai jatkuvista palveluista, tuotteista ja työtunneista. Laskutus onnistuu myös myyntitilausten perusteella.

Kun olet antanut laskutusperusteet, voit jättää loput ohjelman hoidettavaksi. Lasku lähtee asiakkaalle verkkolaskuna ja mukana on laskun kuva PDF-muodossa sekä mahdolliset liitteet.

Oletusarvoisesti asiakas saa yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen lasku siirtyy maksuvalvontaan.  Voit kuitenkin määritellä maksuvalvontaprosessin laskua muodostaessasi.

Suoritukset kirjautuvat laskulle automaattisesti ja saatavia voit seurata selkeästä näkymästä.

Voit myös saada rahoituksen avulla yksittäisestä laskusta rahat tilillesi parissa päivässä. Lue rahoituksesta tarkemmin.

Vaivaton ostolaskujen käsittely

Otat ostolaskut vastaan verkkolaskuina. Tekoäly tiliöi ostolaskut valmiiksi ja kun olet ne hyväksynyt, ne siirtyvät maksettavaksi. Saat vielä maksuerän hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ohjelma maksaa ne automaattisesti.
Katso video ostolaskujen käsittelystä.