Lemonsoft Perintä ja Lemonsoft Luottotiedot on LemonHub-ratkaisu riskienhallintaan. Lemonsoft luottotietojen palvelutarjoajana toimii Pohjoismaiden suurin luotonvalvonnan asiantuntija Intrum. Saat luottotiedot käyttöösi helposti LemonHubissa rekisteröitymällä. Katso ohje >>  

Lemonsoft Luottotiedot -palvelun edut:

  • Varmistat sekä potentiaalisten että nykyisten asiakkaidesi maksukyvyn
  • Pysyt ajan tasalla asiakkaiden ja toimittajien maksukyvystä vaivattomasti automaattisen maksutapaluokituksen avulla
  • Voit tarkistaa että tärkeimpien toimittajiesi maksukyky on hyvällä ja kestävällä pohjalla
  • Näet myös lopettaneet sekä konkurssissa tai saneerauksessa olevat yritykset asiakasrekisterissäsi

Lemonsoft Luottotieto -palveluiden avulla vähennät oleellisesti maksumuistutusten ja perinnän tarvetta sekä luottotappioita, ja turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden. Se sisältää myös pikaluottosuositus-raportin sekä automatisoinnilla päivitettävän maksutapaluokituksen asiakastietoihin.

Pikaluottosuositus

Voit noutaa pikaluottosuositusraportin asiakastietojen näytöstä. Pikaluottosuositus on nopea maksutapatarkistus, joka näyttää yksityiskohtaisesti Intrum maksuviiverekisterin maksuviiveet (perintälaskut) sekä julkiset maksuhäiriömerkinnät. Suosituksella saat myös vastuuhenkilötiedot sekä yrityksen laajat perustiedot. Vastaukseksi saat suosituksen luotonantoon, joka on hyväksytty, vakuus tai käteinen.

Pikaluottosuosituksella saat kokonaiskuvan yrityksen maksukyvystä ja tiedät kannattaako kyseiselle asiakkaalle myydä laskulla vai tulisiko harkita muita maksutapoja.

Maksutapaluokitus

Maksutapaluokituksen avulla pysyt ajan tasalla asiakkaidesi sekä toimittajiesi maksukäyttäytymisestä. Palvelu hyödyntää Lemonsoft Automatisointia, jolla voit ajastaa tiedot päivitettäväksi päivittäin. Palvelu antaa jokaiselle yritykselle viisiportaisen luokituksen perustuen Intrumin maksuviiverekisterin laajaan perintädataan. Lisäksi palvelu kertoo, mikäli yritys on konkurssissa, saneerauksessa tai lopettanut toimintansa.

Faktalaatikko

  • Luottotietolaki muuttuu 1.12.2022
  • Uuden lain mukaisesti maksuhäiriömerkinnät poistetaan kuukauden kuluttua maksusta
  • Reaaliaikaisten maksuviiveitten merkitys luottokelpoisuuden selvittämisessä kasvaa
  • Intrumin laajassa maksuviiveiden rekisterissä merkinnät näkyvät 30-50 päivää maksuhäiriömerkintää aiemmin
  • Palvelun avulla konkurssiriskin ennustaminen onnistuu jopa kuukausia etukäteen

Hinnasto

Käyttöehdot