Olemme kotimainen ohjelmistotalo. Missiomme on tehdä ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi. Visiomme on tarjota alan paras käyttäjäkokemus.

Mahdollistamme asiakasyritystemme liiketoiminnan kasvun ratkaisujemme avulla. Uskomme, että yhteistyössä kanssamme asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen. Kehitämme käyttäjäpalautteen perusteella jatkuvasti ratkaisuja, luoden näin enemmän arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Toimintamme pohjautuu yrityskulttuuriimme. Arvot muodostavat kulttuurimme ytimen ja ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme asiakkaiden ja tuotekehityksen kanssa. Suhtaudumme intohimoisesti asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä ohjelmiston käytettävyyteen.

Meitä on yli 150 henkeä ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 17,2 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden AAA-luokitus ja Kauppalehden Menestyjät- ja Kasvuyritys-sertifikaatit. P-analyysissa olemme saavuttaneet kouluarvosanana täyden kympin vuodesta 2014 lähtien. Taloudellinen menestys on meille osa vastuullisuutta, se antaa mahdollisuuden voimakkaalle kehitystyölle jatkossakin. Asiakkaillemme olemme luotettava kumppani. Olemme oman alamme nopeiten kasvava toimija ja teemme sen kannattavasti.

Asiakasmäärämme on yli 6.800 ja olemme mukana yli 50.000 käyttäjän arjessa.

Strategiset tavoitteemme ovat pitkät asiakassuhteet, erinomainen työpaikka ja markkinoita nopeampi kannattava kasvu.

Liity mukaan ja hyödy yhteistyöstä!

Lemonsoft Oyj
Vaasanpuistikko 20 A
65170 Vaasa

Vaihde: 010 328 1000
Service Desk: 010 328 1010