Olemme kotimainen ohjelmistotalo. Missiomme on tehdä ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi. Visiomme on tarjota alan paras käyttäjäkokemus.

Mahdollistamme asiakasyritystemme liiketoiminnan kasvun ratkaisujemme avulla. Uskomme, että yhteistyössä kanssamme asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen. Kehitämme käyttäjäpalautteen perusteella jatkuvasti ratkaisuja, luoden näin enemmän arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Toimintamme pohjautuu yrityskulttuuriimme. Arvot muodostavat kulttuurimme ytimen ja ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme asiakkaiden ja tuotekehityksen kanssa. Suhtaudumme intohimoisesti asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä ohjelmiston käytettävyyteen.

Meitä on n. 200 henkeä ja vuoden 2022 liikevaihtomme oli 22,6 miljoonaa euroa. Taloudellinen menestys on meille osa vastuullisuutta, se antaa mahdollisuuden voimakkaalle kehitystyölle jatkossakin. Asiakkaillemme olemme luotettava kumppani. Olemme oman alamme nopeiten kasvava toimija ja teemme sen kannattavasti.

Asiakasmäärämme on yli 7000.

Strategiset tavoitteemme ovat pitkät asiakassuhteet, erinomainen työpaikka ja markkinoita nopeampi kannattava kasvu.

Liity mukaan ja hyödy yhteistyöstä!

Lemonsoft Oyj
Vaasanpuistikko 20 A
65170 Vaasa

010 328 1010