perintaLemonsoft Perintä on LemonHub-ratkaisu maksuvalvontaan. Lemonsoft Perinnän palvelutarjoajana toimii Pohjoismaiden suurin luotonvalvonnan asiantuntija Intrum. Saat Perinnän käyttöösi helposti LemonHubissa rekisteröitymällä. Katso ohje >>

Miten nopeutat kassan kiertoa ja tehostat liiketoimintaasi?

Kiireen keskellä ja erityisesti taloudellisesti epävarmoina aikoina osa yrityksen  myyntisaatavista saattaa huomaamatta jäädä saamatta. Asiakkaallasi tai tavarantoimittajallasi voi olla hetkellisiä maksuvaikeuksia, mutta miten varmistat, että asiakassuhteesi jatkuu tilapäisistä maksuvaikeuksista huolimatta? Aina yrityksen omat resurssit eivät riitä maksuvalvonnan tehokkaaseen seuraamiseen. Kun annat Lemonsoft Perinnän huolehtia erääntyvistä saatavistasi, voit itse keskittyä tärkeimpään eli yrityksesi kasvuun. Perintäyhteistyö vastuullisen ja asiantuntevan kumppanin kanssa on helppoa ja joustavaa.

Lemonsoft perinnän edut:

  • Käyttöönotto kätevästi nappia painamalla
  • Maksumuistutukset ja perintätoimeksiannot suoraan Lemonsoftista
  • Suoritukset suoraan Lemonsoftin viitesuorituslistalle
  • Muistutus- ja perintätoimeksiannot automatisoitavissa – kannattaa kun laskumäärät ovat isoja
  • Luottotappioiden riski pienenee

Helppo käyttää

Voit hoitaa valintasi mukaan maksuvalvonnan ja perinnän helposti siirtämällä valitsemasi laskut Intrumille. Valintasi mukaan Intrum hoitaa joko maksumuistutuksen, tai vain perintätoimet. Saatavien suoritukset saat kirjattua kätevästi viitesuoritusten kirjauksessa, jossa näet muistutuksen saapuneista suorituksista. Intrumin perintäpalveluiden avulla saat perittyä saatavat niin, että asiakassuhde jatkuu maksuvaikeuksista huolimatta.

Edullinen

Emme veloita Lemonsoft Perinnän käytöstä lisenssi-, ylläpito- tai liikennöintikuluja. Lemonsoft liittymän käyttäjät saavat käyttöönsä edullisen perintäpalvelun. Voit siis keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen, kun annat asiantuntijan hoitaa erääntyvät saatavasi tehokkaasti.

Hinnasto

Käyttöehdot

Lue myös Intrumin vieraskynäblogi Luottoriskien hallinnan tulevaisuudesta

Lue asiakastarina:

“INTRUM ON LUOTETTAVA JA TUNNETTU TOIMIJA, JOTEN TÄHÄN OLI HELPPO LÄHTEÄ”
Marjut Jensén, Rakennustieto Oy