Lemonsoft Rahoitus on osa LemonHub-palvelua. Palvelun avulla voit rahoittaa tai myydä haluamiasi myyntilaskuja. Laskut voivat koskea yrityksiä, julkisyhteisöjä ja asunto-osakeyhtiöitä. Näin parannat kassasi kiertonopeutta. Palvelun tuottaa Ropo Oy.

Palvelun käytöstä koituvat komissiot vähennetään hyväksyttyjen laskujen pääomien tilityksistä. Palvelun hintaan sisältyy Ropon rahoitus-, maksuvalvonta- ja perintäpalvelut. Hyväksyttyjen laskujen osalta ostajalle lähetetään Lemonsoftista Ropon siirtomerkinnällä ja asiakasvaratilin numerolla varustettu lasku ostajalle. Jos laskua ei voida rahoittaa, niin asiakas saa tästä ilmoituksen ja rahoitusyhtiö huolehtii kuitenkin kyseisen laskun maksuvalvonnasta sekä tarvittaessa huomauttamisesta ja perinnästä.

Limiitti: Sopimuksen mukaan. Palvelun käyttö edellyttää hyväksytyn rahoituspäätöksen haetusta limiitistä. Limiitti on joustava ja sitä voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Limiitin hakeminen ja myöntäminen on maksutonta.

Maksuehdot: 7-90 päivää

Laskua koskevat muutokset: Palvelun piiriin kuuluvien laskuille lisätään Ropon siirtomerkintä ja rahoitustilinumero.

Luottotappioriski: Asiakas kantaa rahoitettujen laskujen osalta luottotappioriskin ja laskujen ostopalvelussa luottotappioriski siirtyy rahoitusyhtiölle.

Palvelun voimassaolo: Palvelu on voimassa toistaiseksi ilman käyttömäärävelvoitteita. Palvelu edellyttää sopimusta Ropo Oy:n kanssa.

Palvelun hinnoittelu:

Limiittipäätös ja palveluympäristön avaus:                                0 €
Vuosimaksu:                                                                                                 0 €
Ostajakohtaiset luottopäätökset                                                    0 €

Maksuehto (pv) 7 10 14 21 30 45 60 90 120
Rahoituskomissio * 0,64 % 0,89 % 0,91 % 1,17 % 1,46 % 2,10 % 2,40 % 3,36% 4,63 %
Ostokomissio ** 0,83 % 1,04 % 1,19 % 1,51 % 1,91 % 2,73 % 3,12 % 4,39 % 5,88 %

* Vakuustilin tavoitesaldo on 10 % voimassaolevasta rahoituslimiitistä. Vakuus kerrytetään rahoitetuista laskuista 5-10 % kertymävauhdilla, kunnes tavoitesaldo on kerrytetty. Asiakas kantaa luottotappioriskin siltä osin kuin sitä ei voida kattaa vakuustilille kertyneistä varoista. Vakuustilille kertyneet varat palautetaan yhteistyön päättyessä, kun kaikki rahoitetut laskut on maksettu Ropolle, eikä Ropolla ole enää saatavaa asiakkaalta.

** Laskujen ostopalvelussa ei vakuustiliä. Luottotappioriski siirtyy rahoitusyhtiölle.

Lisätietoja Lemonsoft Rahoituksesta yhteistyökumppaniltamme Ropo Oy:ltä:

030 6886 650

rahoitus@ropo.com