Yrityslimiitti on joustava rahoitusvaihtoehto, jota voi hyödyntää moneen eri tarpeeseen ja tilanteeseen. Jos yrityksellä ei ole riittävästi käytettävissä olevaa pääomaa liiketoiminnan kasvattamiseen, on yrityslimiitti hyvä keino investointien rahoittamiseen. Yrityslimiitti sopii erinomaisesti myös päivittäisen toiminnan rahoittamiseen, kun yrityksen kassavirta vaihtelee esimerkiksi myynnin sesonkiluonteisuuden vuoksi. Perinteisen yrityslainan sijasta uudempi rahoitusmuoto toimii joustavasti investointien ja kasvun mahdollistajana. Siinä missä tavallisessa yrityslainassa lyhennykset lähtevät heti juoksemaan, saa yrityslimiittiä lyhentää omaan tahtiin. Näin luoton takaisinmaksun voit mukauttaa kassavirran mukaan.

Tyypillisistä yrityslainoista poiketen, ei rahoitusta tarvitse hakea uudestaan, vaan myönnetty limiitti on yrityksen käytössä joustavasti. Näin yrityslimiitti toimii myös turvana pahan päivän varalle ja lisäkassana, kun tarve ilmenee.

Haku on vaivaton eikä edellytä mittavia lainaneuvotteluja – hakemuksen voit täyttää nopeasti verkossa.

Hae yrityslimiittiä

YRITYSLIMIITIN EDUT:

  • Yrityslimiitissä maksat korkoja vain käytössä olevasta pääomasta
  • Lyhennykset ja nostot oman tarpeen mukaan, ei erillisiä nosto- taikka lyhennysvapaakuluja
  • Yrityslimiitti on vakuudeton laina – Ei vaadi reaalivakuuksia, limiitin koko 5.000-100.000
  • Nopea käyttöönotto

Yrityslimiitti on tyypiltään jatkuva laina. Limiittirahoitus soveltuu hyvin kasvurahoitukseksi joustavuutensa ansiosta. Yrityslimiitin etuna on, ettei koko lainasummaa tarvitse nostaa kerralla, vaan luottoa voi käyttää aina tarpeen mukaan. Nostettua lainaa voit lyhentää sopivalla tahdilla. Aina kun lainaa lyhennetään, vapautuu rahoitusta.

Jos tarvitset suuremman limiitin, ota yhteyttä!

 

Esimerkkilaskelma yrityslimiitistä:

Limiitti 5 000 – 100 000 €
Kuukausikorko alkaen 1 %*
Perustamiskulu 1 % limiitistä
Kuukausimaksu 10 €
Kuukausilyhennys 0 € **

 

*) Korko lasketaan käytössä olevalle saldolle, ei myönnetyn limiitin mukaan.

**) Lyhennät limiittiä yrityksesi tilanteen mukaan. Halutessasi maksat vain koron ja kuukausimaksun.