MyLemon-yhteisö on Lemonsoft-pääkäyttäjille suunnattu palvelu, jossa pääset mm. tarkastelemaan kehitysideoita.

Kehitämme Lemonsoft ohjelmistoa ja palveluita käyttäjäpalautteen ja oman näkemyksemme perusteella. Uudet ominaisuudet ja olemassaolevien parantamiset lähtevät useimmiten liikkeelle käyttäjistä. Otamme tuotteeseen ideoita niistä kehitysideoista, jotka saavat käyttäjiltämme eniten kannatusta. Tähän mennessä olemmekin toteuttaneet yli 2000 käyttäjiltä tullutta kehitysideaa.

Pääset kirjautumaan MyLemon-yhteisöön tästä.

Ruutukuva sovellusvalikosta
Kuva: Sovellukset-valikko

Valitse tämän jälkeen sovelluksista MyLemon-yhteisö. Voit jatkossa kirjautua suoraan MyLemon-yhteisöön.

Käyttäjätunnus

Mikäli olet yrityksesi pääkäyttäjä, olet saanut käyttäjätunnuksen MyLemon-yhteisöön aktivoinnin yhteydessä. Käyttäjätunnus on normaalisti sähköpostiosoitteesi. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, pyydä ne Servicedeskistä joko soittamalla numeroon 010 328 1010 tai laita sähköpostia helpdesk@lemonsoft.fi

Unohtunut salasana

Mikäli olet unohtanut salasanasi, niin klikkaa kirjautumissivulla olevaa salasana unohtunut –linkkiä.

Anna tämän jälkeen käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoite ja valitse toiminto lähetä avain. Saat sähköpostiisi avaimen. Syötä se avain-kenttään ja valitse tarkasta avain –toiminto. Tämän jälkeen pääset asettamaan itsellesi uuden salasanan.

Ohjekuva kirjautumissivulle
Kuva: Kirjautumissivu

 

 

 

 

 

 

Kehitysideoiden läpinäkyvyys

Huomaathan että kirjaamasi kehitysideat ovat kaikkien käyttäjien nähtävillä meidän tekemän tarkistusvaiheen jälkeen. Myös mahdolliset kommenttisi ovat muiden käyttäjien luettavissa.

Käyttö

Yläosassa näet käsittelemättömien kehitysideoiden määrän, kirjaajien lukumäärän ja toteutettujen kehitysideoiden määrän.

Ruutukuva yhteenvetopalkista
Kuva: Yhteenveto

 

Voit suodattaa käsittelemättömiä kehitysideoita kategorian ja ohjelman mukaan. Lisäksi voit suodattaa vapaalla hakusanalla, joka rajaa tulokset otsikon ja sisällön mukaan. Esimerkiksi ALV tuo esiin ne kehitysideat, joista sana ALV löytyy.

Ruutukuva kehitysideoiden suodatusnäkymästä
Kuva. Kehitysideoiden suodatus

 

 

 

 

Alaosassa näet käsiteltävät kehitysideat. Kun löydät mielenkiintoisen idean, siirry siihen avaa-toiminnolla.

Ruutukuva kehitysideoiden selaamisesta
Kuva: kehitysideoiden selaus

 

Kun avaat yksittäisen kehitysidean, voit kannattaa tai vastustaa ideaa. Voit myös kirjata kommentit ja tilata itsellesi tilamuutoksista sähköpostin.

Ruutukuva avatusta kehitysideasta
Kuva: Yksittäinen kehitysidea