MyLemon-yhteisö on Lemonsoft-pääkäyttäjille suunnattu palvelu, jossa pääset tarkastelemaan ohjeita, tukipyyntöjä ja kehitysideoita.

Kehitämme Lemonsoft ohjelmistoa ja palveluita käyttäjäpalautteen ja oman näkemyksemme perusteella. Uudet ominaisuudet ja olemassaolevien parantamiset lähtevät useimmiten liikkeelle käyttäjistä. Otamme tuotteeseen ideoita niistä kehitysideoista, jotka saavat käyttäjiltämme eniten kannatusta. Tähän mennessä olemmekin toteuttaneet yli 2000 käyttäjiltä tullutta kehitysideaa.

Kirjautuminen

Kirjaudu tukiportaaliin osoitteessa: https://lemonsoft.zendesk.com antamalla sähköpostiosoite sekä salasana.

 

Tukipyynnöt

Uuden tukipyynnön saat luotua klikkaamalla tukiportaalin oikean yläkulman Lähetä pyyntö -linkkiä.

Täydennä avautuva tukipyyntölomake ja kuvaile ongelmatilanne mahdollisimman tarkasti. Liitä tarvittavat kuvaruutukopiot tai muut dokumentit selventämään tilannetta. (Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.)

Omat aktiviteetit -valikosta pääset seuraamaan kaikkia kirjaamiasi tukipyyntöjä sekä lisäämään niihin tarvittaessa kommentteja.

Vanhoja tukipyyntöjä voit etsiä joko vapaalla sanahaulla tai suodattaa näkymää tilan mukaan. Omien pyyntöjen lisäksi sivulta löytyy linkki, josta pääset selaamaan myös niitä tukipyyntöjä,  joissa olet kopiona.

Usein kysytyt kysymykset ja kehitysideat

Tarjoamme tukiportaalissa kattavan valikoiman valmista materiaalia. Hyödynnä usein kysyttyjen kysymysten vastauksia, opiskele lisää koulutusvideoiden avulla sekä hyödynnä asiantuntijoiden vinkit ohjelman tehokkaaseen käyttöön.

Tukiportaalin sisältöä päivitetään jatkuvasti mm. tehtyjen hakujen perusteella.

 

Kehitysideat

MyLemon-yhteisössä voit kirjata uusia kehitysideoita sekä kommentoida ja äänestää jo kirjattuja ideoita.
Yhteisöön pääset Liity keskusteluun -linkistä sekä tukiportaalin yläpalkin Yhteisö -linkistä.

Voit valita kehitysideoiden näkymäksi Yhteisön aiheet -valikosta joko kaikki viestit tai aiheet.

Kehitysehdotuksia voit etsiä joko hakutoiminnolla tai selailemalla eri aihealueita. Uuden kehitysidean voit lähettää Uusi viesti -painikkeella.  Säästät yhden manuaalisen vaiheen, kun kirjaat uuden idean kyseisen aihealueen sisältä. Viesti tulee näkyviin, kun se on hyväksytty meidän toimesta.

Kirjattuja kehitysideoita voit lajitella seuraavilla eri ehdoilla.

Kehitysehdotuksia voit seurata Seuraa -paikkeesta ja äänestää nuolinäppäimistä.