Lemonsoft-ohjelmien ohjeet

Valitse alla olevista linkeistä ohjelma, minkä ohjeisiin tahdot tutustua.

LemonOnline

LemonOnline on Lemonsoftin selainpohjainen ERP. Tutustu LemonOnlinen eri osa-alueiden kuten asiakkuudenhallinnan (CRM), projektihallinnan ja käyttöönottoon liittyviin ohjeisiin. 

Siirry ohjeisiin

Lemonsoft työasemaversio

Lemonsoft työasemaversion ohjeet eri osa-alueisiin kuten asiakkuudenhallintaan, taloushallintoon, logistiikkaan, tuotantoon sekä tiedonsiirtorajapintoihin löydät täältä. 

Siirry ohjeisiin

Kellokortti

Kellokortti on ratkaisu työajanseurantaan, TES-tulkintaan ja lomasuunnitteluun. Tutustu Kellokortin ohjeisiin missä käydään läpi käyttöä tietokoneella, mobiilissa ja leimauslaitteella.

Siirry ohjeisiin

Regista

Regista on Lemonsoftin prosessikuvausohjelma. Tutustu Registan ohjeisiin missä käymme läpi mm. parhaat käytännöt prosessikuvauksien aloittamiseen, mallipohjiin sekä työohjeisiin.

Siirry ohjeisiin

PlanMill

PlanMill on Lemonsoftin ohjelma asiantuntijaorganisaatioille. Tutustu PlanMillin eri ohjeisiin missä käymme läpi mm. projektihallintaa, työajanseurantaa sekä laskutusta. 

Siirry ohjeisiin

LemonShop

LemonShop on Lemonsoftin toteuttama kauppapaikka. Tutustu Lemonshopin ohjeisiin missä käydään läpi mm. lisäosan asennus, julkaisu, intergraatiot sekä Woocommercen hallinta. 

Siirry ohjeisiin

HelpostiLasku

HelpostiLasku on kaikille toimialoille sopiva laskutusohjelma. Ohjelmasta voit lähettää rajattoman määrän laskuja, ylläpitää asiakas ja tuoterekisteriä sekä määrittää toistuvaislaskutusta.

Siirry ohjeisiin

Duunissa

Duunissa on helppokäyttöinen työajanseurantaohjelma, joka tarjoaa ratkaisun työntekijöiden ja projektien työaikaseurantaan, lomien ja poissaolojen hallintaan sekä työvuorojen korvauksiin.

Siirry ohjeisiin

Ohjeet Lemonsoft-ohjelmistojen käyttöön

Lemonsoft ohjeiden tarkoituksena on helpottaa ohjelmien käyttöä ja tarjota ohjeet eri tilanteisiin mitä ohjelmien käytössä tulee vastaan. ERP:n käyttäminen ja käyttöönotto vaatii usein käyttöönottoon liittyviä ohjeita sekä ohjeistusta erilaisiin ominaisuuksiin sekä toiminnallisuuksiin liittyen. Valitse ylläolevista Lemonsoft ohjelmista käytössäsi oleva ohjelma ja klikkaa eteenpäin ohjesivulle. Jos tarvitset lisää apua Lemonsoftin-ohjelmien ohjeisiin, käyttöönottoon tai käyttämiseen liittyen, varaa aika myynnin kalenterista tai ota yhteyttä alla olevalla painikkeella.

Ota yhteyttä Varaa aika