Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Henkilöprofiili-ominaisuuden avulla keräät tiedot henkilöstön osaamisesta, perhesuhteista, harrastuksista ja muista tiedoista. Ohjelma toimii myös rekrytoinnin apuna.


Kuva: Henkilötietojen ylläpito.

Henkilörekisteri ja tapahtumat

Henkilörekisteriin perustat käyttäjät, työntekijät ja mahdolliset työntekijät. Perustietoja on paljon ja lisäksi voit luokitella henkilön usealla eri tavalla. Henkilöroolien avulla annat käyttäjille oikeuksia eri toimintoihin.

Mikäli käytössä on palkanlaskenta, laajenee henkilörekisteri myös palkanlaskennan tietoihin.

Voit kirjata henkilölle erilaisia tapahtumia, jotka luokittelet itse. Tapahtumia ovat myös työsuhteen alkaminen ja loppuminen.

Osaamisprofiili

Määrittele yritystasolla osaamiset ja taidot, joita haluat seurata ja mitata. Kytke tiedot henkilöön ja kerro samalla osaamiset taso, koska esimerkiksi sertifiointi päättyy ja muut tiedot. Automatisoinnin avulla voit määritellä hälytykset päättyvistä sertifioinneista.


Kuva: Osaamisprofiilin ylläpito työasemaversiossa.

Kuva: Henkilöprofiiliin voit tallentaa paljon erilaista tietoa työntekijästä.

Henkilöprofiili

Voit kerätä työntekijästä paljon erilaista tietoa. Henkilöprofiiliin määrittelet perhetiedot, harrastukset, suosikit, kuten vaikkapa lempijuoma, vaatteiden koot ja vapaat huomiot.

Kiinnostusprofiili

Kiinnostusprofiili on rekrytointeja varten. Määrittele työntekijän perustiedot, työn kesto, aloitus ja hakemuksen voimassaolo. Lisäksi voit määritellä työssäoloalueen, toimialan ja työtehtävän vapaasti. Linkitä CV ja vapaa hakemus henkilötietoihin.

Työhaastattelutiedot voit sitten kirjata tapahtumaan tai vapaaseen linkitettyyn dokumenttiin.


Kuva: Kiinnostusprofiilin ylläpitonäyttö työasemaversiossa.