Lemonsoft kassa muuttaa työasemasi kassajärjestelmäksi. Ohjelma on suunnattu erikoistavarakauppojen kassaratkaisuksi täydentämään muuta Lemonsoft-ratkaisua.


Kuva: Kassan päänäyttö.

Käytä älykästä ja mukautuvaa kassaratkaisua

Lemonsoft-kassa on nopea ja helppokäyttöinen. Ohjelma tukee kosketusnäyttöä, viivakoodinlukijaa,  kuittikirjoitinta, kassalaatikkoa, asiakasnäyttöä ja maksupäätettä. Lisätietoja tuetusta maksupäätteestä >>

Määrittele tuotteet pikavalinnoiksi, hae tuote viivakoodinlukijalla, antamalla koodi tai poimimalla nimikelistasta. Käytössäsi ovat samat hinnoittelumahdollisuudet kuin laskutuksessakin. Kuitti on haettavissa suoritettavaksi suoraan myyntitilaukselta. Voit myös siirtää kassatapahtuman laskutukseen.


Monitoimipaikkatuki

Kassan asetukset ovat kassakohtaisia ja ohjelma tukee monitoimipistetyöskentelyä. Yhtä kassaa voi käyttää useampi kassanhoitaja.

Kassan täsmäytys

Kun avaat kassan, kerrot samalla pohjakassan suuruuden. Päivän päätöksessä lasket kassan ja ohjelma kertoo mahdolliset erot. Pankkiin vietäviin rahatilityksiin voit merkitä halutessasi ohjelman antaman viitteen.


Kuva: Päivän päätös –näyttö työasemaversiossa.

Kattava raportointi

Kassa muodostaa kuiteista laskuja omaan lajiinsa. Käytössäsi ovatkin kaikki laskutuksen raportit ja johdon raporttien tilastot.