LemonHub on Lemonsoft-käyttäjien verkostopalvelu, jonka avulla Lemonsoftia käyttävät yritykset voivat verkostoitua keskenään ja hyödyntää valikoitujen kumppaneidemme sähköisiä palveluita. Lue LemonHubista lisää täältä >>

LemonHub Tilaussanomat on Lemonsoft-käyttäjien välinen tilausten välityskanava. Voit lähettää Lemonsoftia käyttäville toimittajillesi ostotilauksen sähköisesti LemonHubin kautta ja ottaa vastaan vahvistuksen toimitusajasta ja määristä. Voit myös tarvittaessa siirtää nimike- ja tuoterakennetiedot toimittajallesi samaa kanavaa pitkin.

Digitalisoi ostot

Kun toimittajasi käyttää Lemonsoftia ja on rekisteröitynyt LemonHubin käyttäjäksi, voit lähettää toimittajallesi ostotilauksen sähköisesti.

Toimittaja lukee tekemäsi ostotilauksen omaan Lemonsoftiinsa myyntitilaukseksi. Mikäli tilauksella on mukana nimikkeitä, jotka puuttuvat toimittajan omasta nimikerekisteristä, Lemonsoft Tilaussanomat perustaa ne samalla. Tilauksen sisäänlukeminen ottaa huomioon myös normaalin hinnastokäsittelyn, joten sovitut hinnatkin tulevat tilaukselle oikein.

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Tilaussanomien käyttöönotto on yksinkertaista.

Ostajan työ helpottuu

Toimittaja voi vahvistaa kirjaamansa myyntitilauksen sähköisesti. Ostajan tekemään ostotilaukseen palautuu tällöin vahvistettu toimitusaika ja ostotilauksen tila muuttuu. Muutokset ovat mahdollisia myös tämän jälkeen.

Kun toimittaja aikanaan toimittaa tilauksen, saa ostaja viestin myös tästä.

Tuoterakenne

Ostotilausrivillä mahdollisesti mukana olevat tuoterakenteet siirtyvät toimittajalle. Tuoterakenne saa toimittajapäässä uuden työnumeron ja yksilöityy myyntitilaukselle. Ohjelma perustaa nimikerekisteristä mahdollisesti puuttuvat nimikkeet automaattisesti.