Lemonsoft Kassavirta tarjoaa yhdellä silmäyksellä visuaalisen ja selkeän näkymän yrityksen rahatilanteeseen. Kassavirtapohjainen talousjohtaminen on tuttua pienyrityksille, mutta rahavirtaan pohjautuva ennustaminen ja johtaminen on yleistynyt viime aikoina voimakkaasti myös suuremmissa yrityksissä. Myös projektikohtainen kassavirran ennustaminen on tarpeen yhä useammassa yrityksessä. Reaaliaikainen ennuste rahavirtojen liikkeistä tuo myös turvaa operatiiviseen johtamiseen, kun yllätyksiä ei enää tule.

Ennustaminen onnistuu tarpeesi mukaan

Lemonsoft Kassavirran avulla pystyt helposti poimimaan ennusteeseen mukaan kaikki haluamasi tulo- ja menoerät haluamaltasi aikaväliltä. Kokonaisnäkymästä saat kätevästi avattua erittelyn eristä ja pääset porautumaan tarvittaessa tapahtumatasolle asti. Tämä on tarpeellista silloin, kun tuloissa tai menoissa näyttää olevan mukana jotain poikkeuksellista.Kokonaisjärjestelmä tuo automatiikkaa ennustamiseen

Kun laajennat Lemonsoftin käyttöäsi, pystyt tuomaan eri tapahtumien vaikutukset mukaan kassavirtaennusteeseen automaattisesti. Kiinteät kuluerät saadaan mukaan myös ostosopimusten kautta, jolloin jokaista vuokra- ja siivouslaskua ei tarvitse tallentaa etukäteen kuluerien vaikutuksen luomiseksi. Palkka- ja sivukulujen kustannusten vaikutus voidaan arvioida historian perusteella.


Aktivoi Lemonsoft Kassavirta nyt, saat sen käyttöösi veloituksetta maaliskuun 2021 loppuun saakka!

Ohjeet aktivointiin ovat NetHelpissä >>