LemonOnline OmaTilaus on Myyntitilausten laajennus, jonka avulla asiakkaasi voi syöttää omat tilauksensa suoraan Lemonsoftiisi. OmaTilauksen avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi myös aukioloaikojen ulkopuolella ja virtaviivaistamaan myyntiä ja toimituksia. Näet asiakkaan kirjaamat tilaukset omassa Lemonsoft Myyntitilaukset –sovelluksessasi.


OmaTilaus sopii sinulle ja niille asiakkaillesi, jotka ostavat sinulta säännöllisesti. OmaTilaus toimii kuten webshop, mutta yksinkertaisemmin. Asiakas voi tarkastella aiempia tilauksiaan ja kopioida niitä helposti uusiksi tilauksiksi. Asiakas näkee hänelle tarjoamasi tuotteet hänen kanssaan sovituilla hinnoilla. Myös tuotteiden saatavuustieto näkyy jo ennen tilauksen lähettämistä, joten vältyt ylimääräisiltä saatavuustiedusteluilta.

OmaTilaus on osa Lemonsoft-yritysohjelmistoja. OmaTilauksella kirjatut tilaukset siirtyvät automaattisesti omaan tilauskantaasi odottamaan jatkokäsittelyä. Tämä lyhentää tilausten käsittelyaikaa ja nopeuttaa kaupantekoa. Voit myös automatisoida myyntitilausten tilausvahvistusten toimituksen, jolloin asiakas saa ensiluokkaista palvelua täysin automaattisesti!