Lemonsoft Omahankinta

 

Lemonsoft omahankinta yhdistää sinut ja alihankkijasi saumattomasti. Omahankinnan kohdistat ostotilaukset verkostosi yrityksille ja annat toimittajan yhteyshenkilöille suoran pääsyn heidän yritykselleen kohdistettuihin tilauksiin. Omahankinnan avulla läpinäkyvyys paranee ja yhteistyö verkostosi kanssa tehostuu ja syvenee.


Koko verkosto yhdessä näkymässä

Omahankinnan kautta näet kaikki kumppaneille osoitetut tilaukset ja niiden vaiheet. Vastaavasti toimittaja näkee kaikki heille osoitetut tilaukset omassa näytössään. Toimittajan tai alihankkijan yhteyshenkilö voi vahvistaa, toimittaa ja jälkitoimittaa tilaukset. Vahvistukset näkyvät omahankinnassa ja niistä tulee viestit myös sähköpostitse. Alihankkijan suuntaan palvelun kautta kulkevat aina ajantasaiset ja oikeat työpiirustukset ja muut valmistuksessa tarvittavat dokumentit.

Kattava seuranta ja mittarit

Yhdellä selkeällä näytöllä näet toimittajiltasi saapuneet tilaukset ja toimitusvarmuuden. Voit helposti seurata ja vertailla kehittymistä. Raportointi ja mittarit antavat erinomaisen lähtökohdan keskusteluille toiminnan ja yhteistyön kehittämiselle.