Lemonsoft-pankkiyhteys on monipankkiohjelma, jonka avulla noudat ja lähetät aineistoja pankkiin. Aineistojen käsittely tapahtuu suoraan Lemonsoftin ja pankin välillä, etkä edes huomaa käyttäväsi pankkiyhteysohjelmaa.


Nykyaikainen Web Service -yhteys

Web Services yhteyskäytäntö on nykyaikainen ja turvallinen tietoliikenneratkaisu yrityksen taloushallinnon ja pankin järjestelmien välisiin yhteyksiin.

Web Services yhteyskäytäntö perustuu maailmalla yleisesti tunnettuihin standardeihin. Yhteys on aina suojattu, joten erillistä VPN-salausta ei tarvita. Aineistot varmistetaan digitaalisella allekirjoituksella, joka kattaa osapuolten tunnistamisen ja sanoman eheyden.


Kuva: Tiliote työasemaversiossa.

Tiliotteiden käsittely

Selaat tiliotteita vastaavasti kuin verkkopankissa ja voit tulostaa paperitiliotteet. Voit myös tiliöidä tiliotteen automaattisääntöjen perusteella (TiTo). Vaihtoehtoisesti voit tiliöidä tapahtumat suoraan tiliotteelle.

Tiliotteet voit siirtää suoraan kirjanpitoon.


Aineistojen käsittely

Lemonsoft-pankkiyhteys tukee merkittävimpiä pankkeja (Nordea, Osuuspankki, Handelsbanken, Säästöpankit, Aktia, Paikallisosuuspankit (Pop), Danske Bank). Noudat pankista verkkolaskut, viitesuoritukset, tiliotteet, tapahtumaotteet, saldot ja pankkipalautteet. Vastaavasti lähetät pankkiin yrityksen maksut -maksuaineiston ja verkkolaskut.

Ohjelma hakee ja lähettää aineistot tarpeen mukaan automaattisesti. Sinun ei tarvitse siis erikseen noutaa aineistoja tai lähettää niitä. Toki tämäkin on mahdollista.