Lemonsoft Resurssienhallinta

 

Resurssienhallinta helpottuu, kun henkilöiden ja kaluston työtilanne sekä aikataulut ovat selvästi näkyvissä.

Lemonsoftin Resurssienhallinnalla tehostat liiketoimintaasi optimoimalla henkilöiden ja resurssien käyttöä.


Kuva: Lemonsoftin resursointityökalussa näet visuaalisesti työtilanteen.

Henkilöresursointi

Lemonsoftin töiden resursoinnilla ohjaat organisaatiosi tai tiimisi tekemistä. Sovelluksella ohjaat CRM-, huolto-, tilaus- ja projektityöt yhdestä paikasta. Voit halutessasi rajata näkymään vain tietyn tiimin tai osaamisen mukaiset henkilöt. Näet yhdellä silmäyksellä henkilöiden kapasiteetin ja kuorman.

Henkilön kapasiteetissa otetaan huomioon työvuorojen mukainen työskentelyaika ja HR-kalenteriin merkityt poissaolot.

Työn lisääminen henkilölle tapahtuu helposti raahaamalla työ haluttuun kohtaan kalenterissa tai vaihtoehtoisesti klikkaamalla auki erillinen ikkuna aikataulutusta varten.

Resursoitavat työt voi suodattaa työn tyypin mukaan näkyviin, mikä helpottaa eri tiimien ja osastojen työnohjausta huomattavasti. Sen lisäksi rajaukseksi voi valita tietyn aikavälin.

Kalustoresursointi

Töiden resursoinnin avulla ohjaat ja hallitset myös muita resursseja, kuten kalustoa tai tiloja. Näet yhdellä silmäyksellä kaluston tilanteen ja voit varata sekä kohdistaa kalustoa tietylle työlle. Kalustokäyttö voidaan raportoida esimerkiksi konetunteina muun tuntikirjauksen yhteydessä.


Kuva: Voit resursoida ja varata tarvittavan kaluston työlle.

Kuva: LemonTime mobiilisovelluksella raportoit tekemäsi työt helposti.

Oma työjono

Henkilöille resursoidut työt tulevat näkyviin henkilön Omat työt -näkymään tai mobiilisovellukseen (LemonTime), josta työ voidaan aloittaa, keskeyttää tai lopettaa. Jos työ on osoitettu tiimille, se näkyy kaikille tiimiin kuuluville henkilöille.

Kun työ merkitään valmiiksi, on mahdollista lisätä työselitteitä, merkitä työtunnit laskutettavaksi kokonaan tai osittain, sekä kirjata työssä käytettyjä materiaaleja ja kalustoa. Myös materiaalit voidaan merkitä laskutettavaksi. Jos työ on kohdistunut projektiin, materiaalit kirjataan projektille kuluiksi.