Lemonsoftin julkaisemista whitepaper-oppaista saat syvällisempää tietoa hankintapäätöksen tueksi.

Lemonsoft tilitoimistoissa

Tilitoimistojen rooli on viime vuosina muuttunut enemmän asiantuntijaksi. Asiakkaat odottavat reaaliaikaista informaatiota liiketoiminnastaan.
Lataa »

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjauksen tavoitteena on varmistaa yrityksen toiminnan hallinta aina materiaalihallinnosta toimitukseen loppuasiakkaalle saakka. Oppaamme antaa sinulle kokonaiskuvan Lemonsoft-tuotannonohjauksen ominaisuuksista, käyttötarkoituksesta ja eduista yrityksesi liiketoiminnalle.
Lataa »

Dynaaminen raportointi

Liiketoimintapäätösten tekemistä helpottaa reaaliaikaiset ja havainnollistavat raportit. Tähän Lemonsoft tarjoaa vakioratkaisun, jota kutsumme Dynaamiseksi raportoinniksi.
Lataa »

LemonBI

Liiketoimintapäätösten tekeminen on huomattavasti helpompaa reaaliaikaisten ja havainnollistavien raporttien ja koontinäyttöjen avulla. Tähän Lemonsoft tarjoaa kattavan kokonaisratkaisun, jonka tuotenimenä toimii LemonBI.
Lataa »

LemonHUB

LemonHub on palvelu, joka yhdistää Lemonsoft-käyttäjät keskenään. Palvelun avulla voit lähettää ja vastaanottaa esimerkiksi verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia. Palvelus sisältää myös verkkopalkat ja perinnän tehostamisen.
Lataa »

Julkaisujärjestelmä ja
hankintavaihtoehdot

Lemonsoftin hankinta- ja asennusvaihtoehdot tukevat yrityksesi IT-strategiaa riippumatta siitä, haluatko ensisijaisesti omistaa vai vuokrata käyttämäsi laitteistot ja ohjelmistot. Myös yrityksesi koko ja esimerkiksi tilitoimistosi rooli taloushallintopalvelusi tuottajana vaikuttavat siihen, mikä on järkevin valinta.
Lataa »

Suorituskyky ja skaalautuvuus

Toiminnanohjausjärjestelmän suorituskyky on oleellinen osa järjestelmän teknistä laatua. Suorituskyky heijastuu suoraan siihen, miten sujuvaa järjestelmän käyttö on, ja miten kauan yrityksen yksittäisten operatiivisten transaktioiden käsittely kestää.
Lataa »

Alustaratkaisut

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen konesaliratkaisun Lemonsoft-asiakkaille, joten tuotamme alustaratkaisut itse. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi.
Lataa »

Kannattaako hankkia uusi toiminnanohjausjärjestelmä?

Pohditko toiminnanohjausjärjestelmän uusimista? Teimme avuksesi investoinnin takaisinmaksun laskentatyökalun (ROI).
Lataa »

Lemonsoft urakointitoimialalla

Lemonsoftin avulla voit vähentää rutiinitöitä sekä saat käyttöösi markkinoiden laajimman kokonaisjärjestelmän, joka kasvaa yrityksesi mukana.
Lataa »

Lemonsoft EDI tukkukaupoissa

Lemonsoftin EDI-ratkaisu nopeuttaa käyttöönottamista ja vähentää kustannuksia.
Lataa »