Palkka- ja henkilöstöhallinto -ohjelmalla hallinnoit ja kehität organisaation henkilöstövoimavaroja. Ohjelman avulla varmistat, että henkilöstöhallinto edistää yrityksen tavoitteiden saavuttamista. Myös henkilöstöön ja palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet hoidetaan kerralla oikein.

Toimialasta ja yrityskoosta riippumatta sujuvan liiketoiminnan takana on osaava ja ajantasainen henkilöstöhallinto. Lemonsoftin ohjelmalla kaiken henkilöstöön liittyvän tiedon voi koota yhteen paikkaan, jolloin henkilöresursseja on helppo seurata ja kehittää.

Lemonsoft Palkka- ja henkilöstöhallinto -ohjelmassa on aina ajantasaiset tiedot mm. lainsäädännön määrittelemistä palkanlaskennan velvotteista. Ohjelman kehittämisessä on mukana henkilöstöhallinnon asiantuntijoita, kuten HR–ammattilaisia ja palkanlaskijoita, joiden asiantuntemus näkyy ohjelman toiminnoissa.

Palkka- ja henkilöstöhallinto on Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän osa. Voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen muihin yrityksellenne tarpeellisiin toiminnanohjausjärjestelmän osiin. Voit myös ulkoistaa henkilöstöhallinnon tilitoimistokumppanillemme ja saada samat ohjelman hyödyt kuin itse tekemällä.

Lemonsoft Palkka- ja henkilöstöhallinto sisältää:

  • henkilörekisteri, osaamisprofiilit, tapahtumat, kuten kehityskeskustelut
  • palkanlaskenta, palkkojen maksatus, raportointi
  • Tyvi-aineistot viranomaisille
  • matkalaskut, kulutositteet
  • työajan kirjaaminen, työajan leimauspääte, työvuorosuunnittelu, tuotantotöiden ja projektien hallinta
  • liukumien ja lomien käsittely.

Tutustu tarkemmin ohjelmakohtaisiin kuvauksiin >>

 

”Tehokkuutta ja laatua toimintaan”

– Lemonsoftin avulla olemme pystyneet tehostamaan tuotantoa sekä parantamaan asiakaspalvelua, sanoo markkinointijohtaja Juha Halonen Elkome Systems Oy:stä.

Elkomella siirryttiin Lemonsoftin toiminnnanohjausjärjestelmään pari vuotta sitten. Päätöstä edesauttoi järjestelmän nopea ja vaivaton käyttöönotto. – Nyt meillä on toiminnanohjausjärjestelmä, jota voin suositella muillekin, Halonen kertoo.

Teollisuustietokoneita sekä mittaus- ja testausjärjestelmiä teollisuusasiakkaiden erikoistarpeisiin varmistavassa yrityksessä Lemonsoft-ohjelmisto on mukana arjen lähes jokaisessa askeleessa: myynnissä, valmistuksessa, varastonhallinnassa, logistiikassa sekä henkilöstöhallinnossa.

– Kaikki toiminta pyritään tekemään Lemonsoftin kautta, jolloin tekemisistä jää tietoa jälkiseurantaa varten. Lemonsoft tukee eri prosesseja ja auttaa tehostamaan sekä kehittämään toimintaamme. Tuotteiden hankinta-, valmistus- ja toimitusprosessit ovat nopeutuneet, ja olemme voineet tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua, Halonen jatkaa.