Rajapinta (API)

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. Rajapinta on ratkaisu esimerkiksi kauppapaikkojen yhdistämiseen.


Lue lisää

LemonHub

LemonHub sisältää valmiiksi tuotteistetut rajapinnat valikoiduille kumppaneille. Näitä ovat:

VERKKOLASKU

Tarjoamme käyttöösi markkinoiden parhaan verkkolaskupalvelun. Otat palvelun käyttöön ilman erillisiä sopimuksia ja maksat vain käytöstä.
Lue lisää

VERKKOPALKKA

Verkkopalkka on sähköinen palkkalaskelma, jota voit tarkastella omasta verkkopankistasi.
Lue lisää

eKUITTI

Lemonsoft eKuitti on älypuhelinsovellus, jonka avulla skannaat, tiliöit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon tai luottokorttilaskunliitteeksi. Näin olet jälleen askeleen lähempänä paperitontatoimistoa.
Lue lisää
 

PERINTÄ

Lemonsoft Perintä on ratkaisumme maksuvalvontaan. Lemonsoft Perinnän palvelutarjoajana toimii Pohjoismaiden suurin luotonvalvonnan asiantuntija Intrum.
Lue lisää

TILAUSSANOMAT

Voit lähettää Lemonsoftia käyttäville toimittajillesi tilauksen sähköisesti ja ottaa vastaan vahvistuksen tai myyntitilauksen. Palvelu on maksuton myös tapahtumien osalta.
Lue lisää

WHITEPAPER

Tutustu LemonHub whitepaperiin, joka antaa sinulle syvällisempää tietoa palvelusta.
Lue lisää
 

LemonHub on palvelu, joka yhdistää Lemonsoft-käyttäjät keskenään. Palvelun avulla voit lähettää ja vastaanottaa esimerkiksi verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia.

Haluatko helpottaa yrityksesi arkea?

Tehokas toiminnanohjaus luo pohjan kasvulle. Nykyaikainen toiminnanhallintajärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa, mutta pohditko vielä, kannattaako investointi? Lataa opas josta saat tietoa säästöistä ja voit laskea oman yrityksesi investoinnin takaisinmaksuajan erillisellä laskurilla.

TUTUSTU TARKEMMIN LATAA OPAS