Perusohjelmat (E1)

Ota yhteyttä

Lemonsoftin perusohjelmat-paketti (E1) on suunnattu liikkuville ja toimistolla oleville työntekijöille. Työnteko muuttuu mielekkäämmäksi, kun käytössä ovat nykyaikaiset mobiiliystävälliset kirjaustyökalut. Yrityksen kannalta rutiinit muuttuvat sähköisiksi ja tieto löytyy keskitetysti yhdestä paikasta.

Perusohjelmat-paketti tuo yrityksellesi seuraavat edut:

  • Työaika ja muu tieto on kirjattu reaaliaikaisesti ja kohdistettu oikein
  • Tuotannon työt kuitataan reaaliaikaisesti, jolloin kuormitus ja toimitustilanne on läpinäkyvää
  • Ostolaskujen ja maksuerien hyväksyntä onnistuu sähköisesti milloin ja mistä vain
  • Lomat ja poissaolot on merkitty työntekijän toimesta, jolloin poissaolo- ja palkanlaskentatiedot pysyvät reaaliaikaisia
  • Matkalaskut käsitellään hyvän hallintotavan mukaisesti
  • Luottokorttilaskujen kuitit pysyvät tallessa ja arkistoituvat automaattisesti
  • Työntekijät pääsevät käsiksi heille olennaisiin tiedostoihin
  • Yrityksesi toimintaohjeet ja prosessit ovat työntekijän luettavissa

Mielekkyyttä työntekoon!

Kaikki työntekijän päivittäiset perustyökalut ovat nyt samassa paketissa. Lemonsoft Peruspaketti (E1) sisältää oman työajan kirjaamisen lisäksi myös reissutöiden tuen, tuotantotöiden leimaukset sekä pääsyn yrityksen dokumenttivarastoon. Jos työntekijä ei tarvitse laajempia varastoinnin, toimistotöiden tai projektinhallinnan työkaluja, pelkkä peruspaketti riittää.

Tuntilaput pois ja sähköinen työajanseuranta tilalle!

Reaaliaikainen työajanseuranta on tätä päivää. Työaikakirjausten yhteydessä pystyt lisäämään myös muut tarvittavat tiedot esimerkiksi laskutusta varten. Kun välissä ei ole ylimääräisiä vaiheita, myös tuntilaskutus tapahtuu nopeammin. Käytä selaimella tai mobiilisovelluksena

Työajan kirjaaminen » LemonTime »

Ei kortteja tai lappuja hallin lattialla!

Tuotantotyön oikea-aikaisuuden ja virheettömyyden varmistaminen on helppoa, kun käytössä on oikeat sähköiset työkalut. Työntekijänä saat kerralla näkyviin työjonon, jossa kaikki tarvittava tieto löytyy suoraan työltä. Kun kaikki menee kuten pitää, ei tarvitse kuin kuitata työ pois, kun tulee valmista. Ja jos sattuu jotain poikkeavaa, sekin tieto menee samalla kertaa eteenpäin. Kenenkään ei tarvitse kysellä asioiden perään, kun kaikki tietävät samat asiat samaan aikaan!

Lue lisää »

Säästöä ostolaskuja maksamalla

Yksi helpoimmista säästökeinoista on ostolaskujen maksaminen ajoissa. Kun ostolaskujen käsittely ja hyväksyntä tapahtuu täysin sähköisesti, ainakaan ylimääräiset viiveet eivät aiheuta kiireitä laskujen maksuvaiheessa. Vaikka hyväksyntäketju olisi vähän pidempikin, hoituvat laskujen tarkastukset ja hyväksynnät ajoissa, ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää »

Haluatko lomaa? Käytä HR-kalenteria!

Joskus töistä on kiva olla poissa, mutta joskus töistä joutuu olemaan poissa. Loma-anomukset ja sairauspoissaoloilmoitukset hoituvat sähköisesti ja reaaliaikaisesti HR-kalenterin avulla. Kun tallennat poissaolosi tiedot, ne ovat saman tien esihenkilösi tarkasteltavana ja hyväksyttävänä. Hyväksynnän jälkeen tiedot välittyvät automaattisesti palkanlaskentaan asti, ja halutessasi poissaolosi näkyy myös tiimisi kalenterissa.

Lue lisää »

Tallenna matka- ja kululaskut lennossa, kirjaimellisesti!

Kun tallennat matka- ja kululaskusi heti, ne eivät unohdu. Helpoiten tallennat tiedot mobiilisti, jolloin kuittien kuvatkin tulevat samalla mukaan. Parasta nopeassa ja sähköisessä kirjaamisessa on se, että tiedot välittyvät automaattiesti hyväksyjälle ja hyväksynnän jälkeen maksettaviksi. Voit toki säilyttää kuitit myös taskussasi, mutta sähköisessä muodossa ne pysyvät oikeasti tallessa.

eKuitti » Matkalaskut »

Tärkeät dokumentit visusti tallessa, mutta kaikkien nähtävillä

LemonFiles säilöö tärkeät dokumentit varmassa tallessa ja sähköisessä muodossa. Kattavat käyttöoikeusvalinnat takaavat, että saat määriteltyä dokumenttien käsittely- ja tarkasteluoikeudet oikeille henkilöille. Kun dokumentit ovat sähköisessä muodossa, pääset niihin käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta. Myös yhteistyö onnistuu paremmin ja reaaliaikaisesti, kun ajantasaiset dokumentit ovat oikeiden henkilöiden saatavilla oikeaan aikaan.

Lue lisää »

Kaikkien nenät samaan suuntaan oikeiden prosessien avulla!

Yrityksen kasvaessa kunnossa olevien prosessien merkitys kasvaa jatkuvasti. Kasvun myötä prosessit myös kehittyvät ja muuttuvat. Regista on oikea ratkaisu prosessien kuvaamiseen ja jakamiseen oikeille ryhmille. Prosessin kuvaaminen kaavioiden avulla onnistuu helposti Registan piirtotyökaluilla. Myös prosessiin kuuluvat ohjeet on helppo kirjata prosessin eri osille. Ei enää ihmettelyä, vaan tehokasta toimintaa!

Lue lisää »