Lemonsoft Projektinhallinta -ohjelman avulla otat projektit varmasti haltuun. Pystyt entistä paremmin pitämään huolta siitä, että projekti pysyy ennalta sovituissa raameissa niin laadun, aikataulujen kuin budjetinkin osalta. Havaitset poikkeamat nopeammin, ehdit reagoida niihin ajoissa ja takaat näin onnistuneen lopputuloksen.

Lemonsoftin eri ohjelmiin integroitu projektinhallinta kokoaa automaattisesti tarvittavat tiedot järjestelmän muista toiminnoista ilman, että tietoja täytyy siirrellä tai kopioida paikasta toiseen. Voit varmistaa projektin etenemisen seuraamalla reaaliajassa projektin vaiheita, kustannuksia ja osatulosta. Sähköinen järjestelmä tukee projekteissa yleistä, liikkuvaa työtä.

Projektinhallintaohjelmasta saat käyttöösi tuotanto-, asiantuntija- ja urakointiyritysten asiantuntijoiden kehittämiä valmiita ratkaisumalleja, joilla voit jalostaa yrityksesi projektiosaamista.

Projektinhallinta on Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän osa: voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen toiminnanohjausjärjestelmän muihin osiin. Koska projektinhallinta liittyy kiinteästi liiketoiminnan eri alueisiin, kannattaa hyödyn maksimoimiseksi ottaa käyttöön myös muita yrityksellenne tarpeellisia toiminnanohjausjärjestelmän osia.

Lemonsoft Projektinhallinta -ohjelma sisältää:

  • projektien suunnittelu ja budjetointi, projektien perustiedot
  • projektivaiheet, projektikeskus, projektikalenteri, tapahtumien kohdistus projektille
  • työaikojen kerääminen, projektitunnit ja laskutus, projektilaskelmat.

Lue tarkemmin ohjelmakohtaisesta kuvauksesta >>