Urakointi ja rakentaminen

Lemonsof-toiminnanohjausjärjestelmä yhdessä Tocomanin kanssa on kokonaisratkaisu rakentamisen ammattilaisille. Toimialan erityispiirteet, automatisointi ja yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa tekevät Lemonsoftista parhaan ratkaisun rakennusalalle. Saat laskennan, taloushallinnon ja tuotannon samassa integroidussa ratkaisussa.

TOCOMAN YHTEISTYÖ

Tocoman on kehittänyt rakennusyrityksen tuotannonhallinnan ratkaisuja jo 25 vuoden ajan. Voit hoitaa Tocomanilla määrä- ja kustannuslaskennan sekä tuotannonsuunnittelun.

Kustannuslaskennan toteumatiedot Tocoman kerää suoraan Lemonsoftista.

Lue tarkemmin
Tocomanin verkkosivuilta

TUTUSTU REFERENSSEIHIN

ILMOITUSVELVOLLISUUS

Keräät verottajalle kuukausittain ilmoitettavat urakka- ja työntekijätiedot samalla kun käytät ohjelmistoa. Lähetät tiedot ilmoitin.fi -palvelun kautta suoraan Lemonsoftista.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Tocoman_Ratkaisukaavio

Kuva: Tocoman


Lemonsoftin edut rakennustoimialalle

ASIAKKUUDENHALLINTA
Tarjouspyynnön saamisesta kauppasopimukseen saattaa kulua pitkäkin aika ja prosessin kestäessä myynti voi kerätä paljon hyödyllistä tietoa muun organisaation käyttöön.

Lue tarkemmin asiakkuudenhallinnastamme.

PROJEKTINHALLINTA
Projektinhallinta on keskeisessä osassa rakentamisalalla. Projektin avulla suunnittelet resurssit, ohjaat työt ja hoidat kustannuslaskennan.

LAAJAT TUOTETIEDOT
Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja ja lukea nimikkeet ja hinnat Lemonsoftiin tukkureilta. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi.

Lue tarkemmin

JOHDON RAPORTOINTI
Kannattavuuden seuraaminen eri näkökulmista on tärkeää. Lemonsoft tarjoaa tähän hyvät vakioraportit, joita voit vielä täydentää BI-ratkaisulla.

Lue tarkemmin

 

TEHOKAS LASKUTUSPROSESSI
Voit ohjata tarvikkeiden laskutuksen suoraan työmaalle jo tilausvaiheessa projektitunnisteen avulla. Työajan laskutat joko toteuman tai sopimuksen mukaan. Myös kirjatut matkalaskut ovat laskutuskelpoisia.

Asiakkaasi saa laskun mukana selkeät erittelyt laskutusperusteista.

TYÖAJAN KERÄÄMINEN

Lemonsoft sisältää monipuolisen töiden käsittelykokonaisuuden. Voit kerätä työaikaa usealla eri tavalla ja myös kolmannen osapuolen ratkaisut ovat tuettuina.

Lue Lemonsoftin töiden käsittelystä tarkemmin tästä 

TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTO
Voit hoitaa talous- tai henkilöstöhallinnon joko itse tai ulkoistaa sen jollekin tilitoimistokumppaneistamme. He käyttävät samaa järjestelmää ja voit vapaasti sopia mitkä osiot hoidat itse ja mitkä annat kumppanin hoidettavaksi.

Taloushallinnosta voit lukea tarkemmin tästä 

Henkilöstöhallinnosta löydät lisätietoa tästä 

 


 Ohjelmakohtaiset kuvaukset

Tarkemmin Lemonsoftin tarjoamista eduista voit lukea täältä: