Tilitoimistot

Lemonsoft on oikea valinta tilitoimiston oman liiketoiminnan perustaksi ja sen asiakkaiden kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen. Tarjoamme tilitoimistolle ajanmukaiset talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut pilvipalveluna tai paikallisasennuksena. Lemonsoft mahdollistaa tämän päivän vaatimusten mukaiset sähköiset palvelut. Lemonsoftin avulla tilitoimisto voi tarjota omille asiakkailleen yksittäisten ohjelmien lisäksi koko toiminnanohjausjärjestelmän.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Täysin sähköisen ja automatisoidun taloushallinnon avulla tehostat merkittävästi omaa ja asiakasyritystesi toimintaa. Kerran kirjattu tieto on käytettävissä eri näkökulmista ja jäljitettävissä.

Ota kirjanpitoaineisto vastaan sähköisesti Lemonsoft Verkkolaskun ja eKuitin avulla. Ohjaa asiakkaat kirjaamaan laskutus- ja palkkaperusteet järjestelmään. Kierrätä  osto- ja matkalaskut hyväksynnän kautta maksuun ja kirjanpitoon. Siirrät samalla oman työsi painopistettä rutiinityöstä asiakkaidesi ohjaamiseen ja konsultointiin.

 

 

 

 

LATAA LEMONSOFT TILITOIMISTOISSA –OPAS

TULE KUMPPANIKSI

Tilitoimistoilla on tärkeä rooli asiakkaiden ohjelmistovalinnassa. Näemmekin tilitoimistot asiantuntevina kumppaneina myös ohjelmiston jakelijoina.

Kumppaniohjelmamme on selkeä, ei turhaa byrokratiaa tai kumppanuustasoja.

Tule kumppaniksemme ja saat seuraavat edut:

  • Uutta liiketoimintaa Lemonsoft-ohjelmien avulla
  • Alennusta käyttöoikeusmaksuista
  • Ilmaista koulutusta
  • Myynti- ja markkinointimateriaalia oman työsi tueksi
  • Nimetyn asiakkuuspäällikön tukemaan myyntityötä
  • Tilitoimistosi potentiaalisten Lemonsoft-asiakkaiden tietoisuuteen

Haluatko jutella aiheesta tarkemmin?

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lemonsoftin edut tilitoimistoille

allicons

KIRJANPITO

Lemonsoft-kirjanpito on kirjanpitorutiineiden ja viranomaisraportoinnin hoitamiseen tarkoitettu ohjelma, joka soveltuu mainiosti tilitoimistoympäristöön. Tapahtumat syntyvät asiakkaidesi tekemänä osakirjanpidoissa, mutta perinteinenkin tapa on tuettuna.

Ominaisuudet riittävät vaativiinkin tarpeisiin ja voit lukea niistä tarkemmin tästä.

REAALIAIKAINEN KIRJANPITO

Reaaliaikainen kirjanpito on terminä hiukan huono, koska hyvän kirjanpitotavan mukaiseen raportointiin riittää aivan hyvin kuukausirytmi. Me tarkoitammekin tällä termillä kirjanpidon ulkopuolelta saatavaa reaaliaikaista tietoa.

Tiedot ovat raportoitavissa kun ne on kirjattu järjestelmään. Kuluvan kuukauden reaaliaikaisessa ennusteessa ohjelma huomioi toteutuneen kirjanpidon lisäksi tulevat palkat, toteutuvan myynnin tilaus- tai sopimuskannasta, myyntiennusteet ja tulevat ostot. Myös varaston muutos ja keskeneräinen tuotanto huomioidaan.

JOHDON RAPORTOINTI

Tiedonhankinnan tavoitteena on kerätä yrityksen johtamisessa ja kehittämisessä tarvittava keskeinen tieto, käsitellä se mielekkääseen muotoon ja jakaa päätöksentekijöille.

Liiketoimintapäätösten tekeminen on huomattavasti helpompaa reaaliaikaisten ja havainnollisten raporttien avulla. Tähän Lemonsoft tarjoaa vakioratkaisun, jota kutsumme Dynaamiseksi raportoinniksi.

PALKANLASKENTA

Lemonsoft-palkanlaskenta on joustava ja monipuolinen palkanlaskentaohjelmisto ja se soveltuu useille eri toimialoille. Palkkaerittelyt voit lähettää verkkopalkkana eteenpäin, jolloin palkansaajat voivat tarkastella tietoja omasta verkkopankista.

Lue ratkaisusta tarkemmin.

TulosTase_2

Kuva: Tulos/tase työkalun avulla voit myös simuloida tilikauden tuloksen.

UUTISNURKKA

LemonOnline on selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä ja osana ratkaisua tarjoamme käyttöösi uutisnurkan. Uutisnurkan avulla voit tiedottaa asiakkaitasi ajankohtaisista asioista.

Tervetuloa3

Kuva: Uutisnurkan avulla pidät yhteyttä asiakkaisiisi.

Ohjelmakohtaiset kuvaukset

Tarkemmin Lemonsoftin tarjoamista eduista voit lukea täältä: