”VAIN KAKSI TUNTIA JA HALLITSIMME OHJELMISTON KÄYTÖN”

Accado Oy on helsinkiläinen tilitoimisto, jolla on yli 50 vuoden kokemus yritysten perustamisesta, kirjanpidosta, veroasioista ja budjetoinnista. – Sukupolven vaihtuessa vanha järjestelmämmekin vaihtui Lemonsoftin tilitoimistoratkaisuun, jota käytämme laajasti yhdessä asiakkaidemme kanssa, kertoo Accadon toimitusjohtaja Mikael Donnerin.

Lemonsoftin pilvipalveluna tuotetun järjestelmän avulla yhteiskäyttö asiakkaiden kanssa ei rajoitu pelkästään ostolaskujen kierrätykseen ja laskutukseen.Mukana ovat CRM, kassajärjestelmä, varasto ja huoltotoiminnallisuudet. Donner kehuu SaaS-palveluna käytettävää ohjelmistoa, joka on nopea ja edullinen, ajasta ja paikasta riippumaton. Donnerin mielestä Lemonsoft onkin oiva ratkaisu nykyaikaiselle tilitoimistolle ja taloushallinnon asiantuntijayritykselle.

– Asiakkaamme ovat tyytyväisiä lähestymistapaan, jossa keskitytään kokonaisprosessien tehokkuuteen – asiakaskohtaisista toiminnallisuuksista aina tilinpäätökseen saakka, Donner kertoo. Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto sujui accadolaisilta paremmin kuin hyvin.
– Opastusta ohjelmiston käyttöön tarvittiin vain kaksi tuntia, mikä mielestäni hyvin kuvastaa Lemonsoftin helppokäyttöisyyttä.

accado1

Accado Oy

  • Helsinkiläinen tilitoimisto
  • Perustettu 2010
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ