”NOPEUTTA JA TEHOKKUUTTA LEMONSOFTIN AVULLA”

Alfa Cleaning Oy on kansainvälisesti operoiva perheyritys, joka seuraa aktiivisesti siivousalan kehitystä ja uusia tuulia. Järvi-Suomesta käsin yritys maahantuo, vie ja markkinoi siivouskoneita ja -välineitä Suomen sekä Baltian markkinoille. ─ Lemonsoftin ja sen selkeän dokumentoinnin avulla pääsemme porautumaan asioihin syvemmin. Työskentelymme on tehokkaampaa kuin aikaisemmin. Manuaalinen työ on jäänyt pois, ja asiat hoituvat tätä nykyä sujuvasti, kertoo Alfa Cleaningin liiketoimintajajohtaja Mika Kaasalainen.

Alfa Cleaning on luottanut Lemonsoftin kokonaisvaltaiseen toiminnanohjausjärjestelmään toukokuusta 2013 lähtien. Yrityksen henkilöstö käyttää arjessaan sujuvasti osto-, myynti-, varasto-, taloushallinto- ja kirjanpito-ominaisuuksia sekä johdon työkaluja. Myös Alfa Cleaningin tilitoimisto hoitaa saman ohjelmiston avulla kirjapidon.

– Tavoitteena on kasvaa terveesti ja hallitusti, joten ohjelmiston lisäosat tulevat todennäköisesti tarpeeseen ennemmin tai myöhemmin.

HINTA, HELPPOKÄYTTÖISYYS JA KOULUTUS VAKUUTTIVAT

Lemonsoft on 36-vuotiaan savonlinnalaisen perheyrityksen ensimmäinen toiminnanohjausjärjestelmä. Kotimaiseen ratkaisutoimittajaan Alfa Cleaningilla päädyttiin yhteistyökumppaneiden suositusten ja hintavertailun kautta. Lemonsoftin visuaalinen ilme ja käytettävyys olivat myös tärkeitä seikkoja ohjelmistoa valittaessa.

─ Kustannustehokas ohjelmisto on yleisilmeeltään ja toiminnoiltaan raikas.Lemonsoft sopii hyvin yrityksemme hallinnointityökaluksi, sillä se on ”meidännäköisemme”, perustelee Kaasalainen ohjelmiston valintaan vaikuttavia tekijöitä.

Myös uuden ohjelmiston käyttöönotto on sujunut ongelmitta, vaikka henkilöstön ikäjakauma on laaja. Lemonsoftin koulutus takasi sen, että ensimmäistä kertaa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottava yritys oli nopeasti kartalla siitä, kuinka ohjelmistoa käytetään tehokkaasti liiketoiminnan edistämiseksi. Hyvä ennakointi ja etukäteisvalmistelut saavat kiitosta Kaasalaiselta.

─ Aloitimme koulutukset noin puoli vuotta ennen käyttöönottoa. Kouluttajat ovat oman alansa ammattilaisia, ja saimme heiltä korvaamatonta apua sekä opastusta. Homma on toiminut hyvin alusta alkaen, ja kaikki ovat päässeet järjestelmän käyttöön hyvin mukaan, Kaasalainen toteaa.

NOPEUS JA NOTKEUS TUO KILPAILUETUA

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää liiketoimintajohtaja suosittelee lämpimästi kaikentyyppisille yrityksille. Kaasalaisen mukaan ohjelmisto soveltuu hyvin tuotannollisille sekä PK-sektorin yrityksille. Erityisesti hän suosittelee Lemonsoftia yhteistyökumppaneille yhteisten hyötyjen ja kilpailuedun saavuttamiseksi.

─ Alfa Cleaning on aina ollut ajan hermolla kaikessa toiminnassaan. Lemonsoftin käyttöönoton ansiosta olemme nyt myös sisäisesti sillä tasolla, mihin kuulummekin. Pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin nopeasti – onhan meillä hallussamme alan innovatiivisimmat ja uusimmat laitteet. Myös yrityksemme toimintamalli on muuttunut ohjelmiston käytön myötä ammattimaisemmaksi. Juuri sellaiseksi, mitä todellisuudessa olemmekin, toteaa Kaasalainen tyytyväisenä.

alfa-cleaning

Alfa Cleaning Oy

  • Maahantuo, vie ja markkinoi siivouskoneita ja -välineitä Suomen sekä Baltian markkinoille
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ