”TEHOKKUUTTA JA LAATUA TOIMINTAAN”

– Lemonsoftin avulla olemme pystyneet tehostamaan tuotantoa sekä parantamaan asiakaspalvelua, sanoo markkinointijohtaja Juha Halonen Elkome Systems Oy:stä.

Elkomella otettiin käyttöön Lemonsoftin toiminnnanohjausjärjestelmä syksyllä 2011. Päätöstä edesauttoi järjestelmän nopea ja vaivaton käyttöönotto. – Nyt meillä on toiminnanohjausjärjestelmä, jota voin suositella muillekin, Halonen kertoo.

Teollisuustietokoneita sekä mittaus- ja testausjärjestelmiä teollisuusasiakkaiden erikoistarpeisiin varmistavassa yrityksessä Lemonsoft-ohjelmisto on kaiken toiminnan moottorina niin myynnissä, valmistuksessa, projektitoiminnassa, varastonhallinnassa, logistiikassa kuin henkilöstöhallinnossa.

–Pyrimme käyttämään Lemonsoftia kaikessa, jolloin tekemisistä tallentuu automaattisesti tietoa eri prosessien tarpeisiin. Tuotteiden hankinta-, valmistus- ja toimitusprosessit ovat nopeutuneet, ja olemme voineet tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua, Halonen jatkaa.

ERP TEHOSTAA TOIMINTAA

Elkome hyödyntää toiminnassaan LEAN-ajattelua, jonka tavoitteena on poistaa tuottamattomasta toiminnasta aiheutuvaa hukkaa. LEAN-toiminnan edellytyksenä on toimivat toiminnanohjauksen työkalut sekä uuden informaatioteknologian hyödyntäminen. Tähän Elkome on kehittänyt erityisiä infonäyttöjä, jolloin tarpeellinen tieto on helposti kaikkien saatavilla.

Lemonsoftin rajapintojen avulla Elkome on kehittänyt myös työkaluja tuotehinnastojen ylläpitoon, varaston inventointiin sekä integraation verkkokauppaan.

– Meille on erittäin tärkeää, että laatu on kohdillaan, tuotteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja asiakkaat tyytyväisiä. Lemonsoft on auttanut meitä jokaisella osa-alueella, Halonen sanoo.

Elkome on ollut aktiivisesti yhteydessä Lemonsoftin kanssa ja osallistunut ohjelmiston tuotekehitykseen.

– Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että ohjelman tuotekehityksessä on otettu hyvin huomioon meidän toiveemme. Lemonsoftilla kuunnellaan asiakasta, Halonen kehuu.

– Oli kyse sitten ongelmatilanteesta, palautteenannosta tai kehitysehdotuksista, Lemonsoftin asiakaspalvelu on palvellut joustavasti ja antanut meille tukea. Haluamme itse vaikuttaa ohjelman kehitykseen, ja arvostamme tällaista vastavuoroista kumppanuutta, hän toteaa.

elkome2

Elkome Systems Oy

  • Suomalainen teollisuuden järjestelmätoimittaja
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ