”KAIKKI TOIMINNOT SAATIIN SAMAAN JÄRJESTELMÄÄN”

H&H Tuonti Oy toimii sähkötyökalujen, maahantuojana, tukkumyyjänä sekä tarjoaa lisäksi työkalujen huoltotoimintoja. Yrityksellä on päämiehiä ympäri maailmaa ja lukuisia jälleenmyyjiä Suomessa.

H&H Tuonnin ja Lemonsoftin yhteistyössä tärkein paino oli ostotoimintojen nostamisella yrityksen tarpeita vastaavalle tasolle. Lemonsoftin järjestelmän avulla ostojen suunnittelu ja seuranta helpottuivat ja tehostuivat huomattavasti.

“Ostamme jatkuvasti lukuisia, erilaisia tuotteita päämiehiltämme ympäri maailmaa, joten ostotoimintojen järjestelmällisyys ja automatisointi päätöksentekoa varten säästää meille valtavasti aikaa”, kertoo Heikki Mustonen H&H Tuonti Oy:stä. “Lemonsoft kehitti juuri meille sopivan työkalun, jonka avulla saamme toteutuneeseen menekkiin perustuvia ennusteita ostoihin ja jotka muuntuvat hyväksynnän jälkeen suoraan ostotilauksiksi, kertoo Mustonen järjestelmän ominaisuuksista ja hyödyistä. Samanaikaisesti yrityksessä haluttiin panostaa voimakkaasti myös huoltotoimintojen kehittämiseen.

Lemonsoftin järjestelmään saatiin helposti integroitua toiminnot huoltolähetteitä ja laskutusta varten. Tällä hetkellä käytännössä kaikki H&H Tuonnin toiminnoista ostoista myyntiin, taloushallintoon ja johdon työkaluihin toimivat nyt samassa Lemonsoftin järjestelmässä.

Projektin läpivienti sujui hyvän organisoinnin ansiosta hyvin. Vanhat tiedot saatiin sujuvasti siirrettyä uuteen järjestelmään ja henkilökunta koulutettiin ja tutustutettiin tehokkaasti järjestelmään. Järjestelmän myynnistä ja käyttöönotosta vastasi Jari Vainikka Basesoft Oy:stä. “Lemonsoft edustaa meille innovatiivisuutta ja kehittymishalua. Meille yrityksenä nämä arvot ovat tärkeitä, joten siksi valitsimme Lemonsoftin yhteistyökumppaniksemme”, kertoo Mustonen yhteistyön laadusta.

Yhteistyö ja kehitys jatkuvat, sillä seuraavaksi työn alla on myyntitilaustoimintojen kehittäminen. Tarkoituksena on, että H&H Tuonti Oy:n asiakkaat voivat jatkossa tehdä internetin kautta tilauksia, jotka kirjautuvat reaaliajassa yrityksen myyntitilausjärjestelmään.

hh-tuonti

H&H Tuonti Oy

  • Sähkötyökalujen maahantuoja ja tukkumyyjä. Tarjoaa myös työkalujen huoltotoimintoja
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ