“HELPPOA, KUN KAIKKI ON SAMASSA YMPÄRISTÖSSÄ”

Hioma-aine Oy on porvoolainen, teknisen kaupan alalla toimiva yritys. Yli kuusi vuosikymmentä perheyritys on tuottanut ratkaisuja metalliteollisuudelle. Myös Hioma-aineen ja Lemonsoftin yhteistyö on jatkunut pitkään – koko toiminnanohjausjärjestelmän elinkaaren ajan. – Lemonsoft on ratkaisu kaikkeen tekemiseemme. Ohjelmisto ohjaa koko toimintaamme, kiteyttää Hioma-aine Oy:n toimitusjohtaja Helena Ahlbäck.

Hioma-aine Oy on Lemonsoftin ensimmäisiä ja pitkäaikaisimpia asiakkaita. Kumppanuus on kestänyt kauan, eikä liiketoiminnan tueksi ole tarvittu muita ohjelmistoja. Lemonsoftia käytetään yrityksessä laajasti: se kattaa sekä oman tuotannon että välitystuotetoiminnan tarpeet.
– Lemonsoft on niin olennainen osaliiketoimintaamme, etten osaa enää ajatella tilannetta ilman sitä, Ahlbäck naurahtaa.

YKSI OHJELMISTO, KAIKKI TOIMINNOT

Hioma-aine Oy:n edellinen toiminnanohjausjärjestelmä oli elänyt aikansa loppuun. Lemonsoft tuntui luonnolliselta jatkumolta, kun tiedotkin siirtyivät kitkattomasti vanhasta järjestelmästä uuteen. Uuden ohjelmiston osalta tavoitteena oli käyttää järjestelmää monipuolisesti ja hyödyntää sen täysi potentiaali.

– Ohjelmiston kokonaistarpeemme ovat suuret. On helppoa, kun kaikki on samassa ympäristössä – meillä ole rajapintoja muihin ohjelmistoihin, Ahlbäck kertoo. Ahlbäck kertoo, että suunnitteilla on laajentaa Lemonsoftin käyttöä entisestään. Logistiseen informaatioon keskittyvä järjestelmä ja mahdollinen nettikauppa ovat käyneet toimitusjohtajan mielessä.
– Suunnittelemme tuotantoomme myös jälkilaskentaa, jossa vertaamme kustannuksia ja alkuarvioita toteutuneisiin kustannuksiin, Ahlbäck tiivistää.

 

KIITOKSET AKTIIVISESTA VUOROPUHELUSTA

Hioma-aineen osaava henkilökunta otti itse Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. Alkuun tarvittiin vain yhden päivän intensiivikoulutus, jonka jälkeen kaikki on onnistunut omin voimin. Myös ohjelmistopäivitysten käyttöönotto on sujunut mutkattomasti.

Ahlbäckin mielestä Lemonsoftin asiakaspalvelu ja HelpDesk toimivat luotettavasti. Kimuranteissa tilanteissa käännytään oman nimetyn yhteyshenkilön puoleen. Mikäli ratkaisua ei siltä istumalta löydy, yhteyshenkilö selvittää asian ja palaa ratkaisun kanssa ripeästi. Lemonsoftin aktiivinen reagointi ja yhteinen kehitystyö ansaitsevatkin Ahlbäckin kiitokset.

– Annamme paljon kehitysideoita, jotka Lemonsoft ottaa vastaa ennakkoluulottomasti. Suurin osa niistä on lähtenyt jatkokehitykseen, täsmentää Ahlbäck. Ahlbäck suositteleekin Lemonsoftia kaikille tuonti- ja vientiyrityksille sekä kaupan alan yrityksille. – Lemonsoft sopii mielestäni hyvin kaikille yrityksille, jotka pyörittävät tuotteita tavalla toisella, toimitusjohtaja summaa.

 

kuva1

Hioma-aine Oy

  • Perustettu 1952
  • teknisen kaupan asiantuntijayritys joka tarjoaa ratkaisuja metalliteollisuudelle

Hioma-aine Oy on Lemonsoftin ensimmäisiä ja pitkäaikaisimpia asiakkaita. Kumppanuus on kestänyt kauan, eikä liiketoiminnan tueksi ole tarvittu muita ohjelmistoja. Lemonsoftia käytetään yrityksessä laajasti: se kattaa sekä
oman tuotannon että välitystuotetoiminnan tarpeet. – Lemonsoft on niin olennainen osaliiketoimintaamme, etten osaa enää ajatella tilannetta ilman sitä, Ahlbäck naurahtaa.

FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ