”REAALIAIKAINEN TIETO KOKO HENKILÖSTÖN KÄYTETTÄVISSÄ”

LVI-WaBeK Oy on LVIK-tarvikkeiden tukku- ja maahantuontiliike, joka toimittaa tuotteita EU:n alueella toimivilta materiaalivalmistajilta suomalaisille LVI- ja rakennusliikkeille. ─ Vertailimme useita eri ohjelmistoja. Päädyimme Lemonsoftiin, jossa vakuuttivat erityisesti sen pitkä käyttöikä ja hyvä hinta-laatusuhde, LVI-WaBeK Oy:n materiaalipäällikkö Mari-Jaana Pelkonen toteaa.

LVI-WaBek Oy:ssä haluttiin toiminnanohjausjärjestelmän tukevan varastonhallinnan, tuotannon, myynnin ja ostojen sekä taloushallinnon prosesseja.

─ Olimme vakuuttuneita Lemonsoftin taustasta. Koimme, että ohjelmisto sopii käyttäjäkunnallemme hyvin. Kaikki asiakkaisiin, toimittajiin ja tuotteisiin liittyvä tieto on nyt yhdessä ja samassa, hallitussa paketissa, Mari-Jaana Pelkonen kertoo.

Lemonsoftin ansiosta kaikki LVI-WaBekin asiakkaisiin, toimittajiin ja tuotteisiin liittyvät tiedot on koottu yhteen paikkaan. Kaikki yrityksen työntekijät pääsevät tietoihin käsiksi ja saavat ohjelmistosta tarpeellista tietoa työnsä tueksi.

─ Ostotyökalun avulla varastotilannetta pystyy seuraamaan useampi henkilö yhtä aikaa, ja tilausvastuita voidaan jakaa kätevästi, Pelkonen listaa.

Myös kaikki yrityksen laskut saadaan heti järjestelmästä. Verkkolaskutus toimii molempiin suuntiin, mikä vähentää huomattavasti laskujen skannaustarvetta.

LEMONSOFTIA OPPII KÄYTTÄMÄÄN VANHA JA UUSI

Pelkonen on tyytyväinen ohjelmiston käyttöönottoprosessiin. Kaikki varastonhallintaan sekä myyntiin ja ostoihin liittyvät toiminnot saatiin haltuun heti käyttöönottopäivänä, eikä LVI-WaBekin toimintaan tullut yhtäkään katkosta. LVI-WaBekin henkilökunnan mielestä ohjelmistoa on helppo käyttää, ja uudetkin työntekijät ovat saaneet nopeasti järjestelmän juonesta kiinni.

─ Ohjelmiston käyttöönotto sujui hyvin oman panoksemme ansiosta ja Lemonsoftin tuella. Pankkiyhteysohjelmiston saimme käyttöön vain pienellä viiveellä. Kaikki toimii nyt oikein mainiosti, Pelkonen kiteyttää.

lvi-wabek

LVI-WaBeK Oy

  • LVIK-tarvikkeiden tukku- ja maahantuontiliike
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ