”LEMONSOFT ANTAA MEILLE TUKEA JA TEHOA MYYNTIIN SEKÄ HALLITUSTYÖSKENTELYYN”

Vaasalainen Movaco Oy on valtuutettu Canon Business Center -jälleenmyyjä. – Vertailussa Lemonsoft erottui selvästi yrityksenä, joka haluaa jatkuvasti jalostaa ohjelmistoa entistä paremmaksi, Movaco Oy:n toimitusjohtaja Mårten Snellman kehuu.

Movaco Oy toimittaa tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuja yksityisen sekä julkisen sektorin asiakkaille. Uutta toiminnanohjausjärjestelmää valitessa oli selvää, että ohjelmiston täytyy tarjota laaja lisenssivalikoima. Lisäksi haluttiin tukea Movacon liiketoimintannan kehittämiselle, joka vaatii ajantasaista kokonaiskuvaa myynti- ja ostotilauksista varaston hallintaan sekä palvelulaskutukseen.

─ Lemonsoftin laajasta tuotevalikoimasta saimme tehokkaat työkalut mittarilaskutukseen ja ylläpitopalveluumme, Snellman kertoo.

Snellmanin mielestä Lemonsoft on käyttöominaisuuksiltaan johdonmukainen ja raporteiltaan erittäin kattava. Johdon työkalut tarjoavat toimitusjohtajalle informaatiota liiketoiminnan kehittämiseksi ja hallitustyöskentelyn sekä päätöksenteon tueksi.

KOULUTUS PITÄÄ AJAN TASALLA

Snellman halusi, että uutta toiminnanohjausjärjestelmää osataan käyttää mahdollisimman monipuolisesti koko organisaatiossa. Lemonsoftin tarjoamaan koulutukseen panostettiin erityisesti ohjelmiston käyttöönottovaiheessa. Toimitusjohtajan mielestä ohjelmistotuottajan tarjoama koulutus on voimavara, jota kaikkien yritysten olisi syytä hyödyntää.

─ Monet yritykset tekevät virheen olettamalla, että uutta järjestelmää oppii käyttämään monipuolisesti ilman koulutusta. Ilman asiantuntijan apua ja neuvoja useat ohjelmiston ominaisuudet voivat kuitenkin jäädä käyttämättä, ja toiminta voi kääntyä tehottomaksi.

Snellman on erittäin tyytyväinen Lemonsoft-ohjelmiston kitkattomaan käyttöönottoon.
─ Koko prosessi sujui teknisesti ja aikataulullisesti hyvin. Vain kaksi päivää ja Lemonsoft oli meillä jo täydessä käytössä, Snellman kiittää.

LUOTTO LEMONSOFTIIN KORKEALLA

Snellmanin mielestä Lemonsoftilla on vahvaa osaamista ja taitoa, jonka turviin on hyvä luottaa myös tulevaisuudessa. Yhteistyö perustuu avoimeen ja suoraan vuorovaikutukseen.

─ Uskon, että Lemonsoft ohjelmiston kehitykseen satsataan paljon myös tulevaisuudessa. Omalla aktiivisuudellamme vaikutamme sekä Lemonsoftin ohjelmiston että oman palveluliiketoimintamme kehittämiseen, Snellman toteaa.

movaco

Movaco Oy

  • Toteuttaa tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuja yksityisen sekä julkisen sektorin asiakkaille
  • Valtuutettu Canon Business Center -jälleenmyyjä
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ