”LEMONSOFT ON SELKEÄ JA HELPPO KÄYTTÄÄ”

N3M Power Oy Ab on vuonna 2006 perustettu sähkö- ja televerkkorakentamiseen ja kunnossapitoon erikoistunut osakeyhtiö, jonka toiminta-alue on Etelä-Suomi. Yhtiö on erikoistunut myös saaristossa tapahtuvaan sähköurakointiin. Yhtiön pääkonttori on Karjaalla, sivukonttori Lohjalla sekä työpiste Sipoossa. N3M Power Oy Ab tarjoaa kattavaa palvelua mitä tulee sähkö- ja televerkkorakentamiseen liittyviin töihin, kuten suunnittelu, tarkastukset, liittymät, kaapelinäytöt, rakentaminen ja kunnossapito. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös katuvalorakentaminen ja kunnossapito. Vuonna 2012 N3M Group Oy Ab perusti uuden tytäryhtiön N3MInfra Oy Ab:n, jonka päätoimeen kuuluvat maarakennustyöt.

”Aloitimme yhteistyön EKM Service Ab Oy:n kanssa vuonna 2007. Lemonsoft-ohjelmien demon nähtyämme tilasimme ohjelmiston hyvinkin nopeasti. Eri ohjelmistoja kyllä vertailtiin, mutta silloin olimme vielä aika pieni yritys, emmekä halunneet isoa ja raskasta järjestelmää – yhtenä tärkeänä vaatimuksena oli kuitenkin hankittavan ohjelmiston pysyminen tavoitellussa kasvussa mukana. Tämän vaatimuksen parhaiten täytti Lemonsoft-ohjelmisto. Ensimmäisessä vaiheessa ohjelmisto sisälsi projektinhallinnan ja logistiikan lisäksi muun muassa laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan ja ostoreskontran”, N3M Power Oy Ab:n yksikköpäällikkö Mikael Nylund kertoo.

”Käyttöönottoon meni yllättävän vähän aikaa ja se sujui täysin ongelmitta. Lisää lisenssejä olemme hankkineet tarpeen mukaan yrityksemme voimakkaasti kasvaessa – esimerkiksi meille hyvin tärkeän varastonhallinnan”, sanoo Nylund.

”EKM Service Ab Oy:n panokseen olemme tyytyväisiä, tarvittaessa apua on saatavilla läheltä ja palvelu pelaa myös ruotsiksi. Lisäksi palvelutaso on pysynyt vaatimuksiemme kasvussa mukana ja toiminut aina hyvin”, Nylund toteaa.

”Yrityksemme henkilökunnan mielestä Lemonsoft on selkeä sekä helppo käyttää, ja se tuo lisää mielekkyyttä ja tehokkuutta päivittäiseen työskentelyyn”, Mikael Nylund kertoo ja jatkaa: ”Lemonsoft-ohjelmisto vastannut odotuksiamme ja tehostanut toimintamme monella osa-alueella. Rutiininomaisten paperitöiden osuus on pienentynyt, varastonhoito helpottunut ja projektiseuranta tarkentunut. Lisäksi niin kirjanpito kuin palkanlaskentakin ovat selkeytyneet.”

n3m-power

N3M Power Oy Ab

  • Sähkö- ja televerkkorakentamiseen ja kunnossapitoon erikoistunut osakeyhtiö
  • Perustettu 2006
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ