”EHKÄ PARHAIN LEMONSOFTIN OMINAISUUS ON SEN KÄYTÖN NOPEUS”

Raumalla Lapin kylässä sijaitseva Narvi Oy valmistaa sauna- ja kiuastuotteita sekä tulisijoja ja niiden komponentteja. Onnistuneen yhteistyönsä Narvi ja Lemonsoft aloitti vuonna 2008. – Lemonsoftin käyttöönoton jälkeen valmistusprosessimme ovat nopeutuneet. Sekä palkanlaskenta että dokumenttien hallinta ovat helpottuneet huomattavasti. Rutiinitoiminnot ovat kokonaisuudessaan tehostuneet, Narvi Oy:n järjestelmäpäällikkö Marko Wessman kuvailee.

Yli seitsemän vuosikymmentä toimineen Narvi Oy:n tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Narvi, Aito ja Kota. Vuosien varrella tapahtuneiden yrityskauppojen myötä Narvilla oli käytössään ennen Lemonsoftia monta eri ohjelmistoa. Kun yritys yhdistyi vuonna 2009 Aitolämpö Oy:n kanssa, päätettiin yhdisty mistä ennakoida valitsemalla koko yrityksen yhteiseksi ohjelmistoksi Lemonsoft.

– Järjestelmävaihto tuntui aluksi hieman hankalalta ja aikaa vievältä yritysfuusion sekä sen mukana tuomien henkilöstomuutosten vuoksi. Projektiin toi oman haas teensa myös sen laajuus. Saimme palikat kuitenkin melko nopeasti kohdalleen. Väki oppi käyttämään Lemonsoftia ja oivalsi samalla ohjelman tuomat edut, Marko Wessman sanoo.

Wessmanin mukaan ohjelman käyttäjiltä saatu palaute onkin ollut erittäin positiivista. Tällä hetkellä Lemonsoft on Narvi Oy:ssä käytössä laajasti.

– Lemonsoftin sisältämät tuotannon puolen leimaukset tuovat työajan ja projektien seurantaan tehokkuutta. Toimitussanomiin teemme räätälöintejä. Jatkossa tilaukset tulevat meille EDI-sanomina ja lähtevät EDI-laskuina.

ETUNA MONIPUOLISET OMINAISUUDET

Narvin Oy:n aluemyyntipäälliköillä on käytössään 3G-tilauspäätteet, joilta tilaukset siirretään suoraan Lemonsoftiin. Ohjelman eduiksi Wessman määrittelee sen monipuoliset ominaisuudet.

– Ostotyökalut sekä ERP-toiminnot ovat erinomaiset. Kaiken lisäksi ohjelmiston vi suaalinen ilme on miellyttävä. Ehkä parhain Lemonsoftin ominaisuus on sen käytön nopeus.

Narvi Oy:n seuraava isompi ohjelmistoon liittyvä hankinta on Lemonsoft CRM ja talon sisäinen keräyspääte. Monia Lemonsoftin tuomia mahdollisuuksia on vielä hyödyntämättä.

– Tulevaisuuden visiona näen, että kaikki yrityksen prosessit saadaan samaan toiminnanohjausjärjestelmään, Marko Wessman päättää.

narvi1

Narvi Oy

  • Valmistaa sauna- ja kiuastuotteita sekä tulisijoja ja niiden komponentteja
  • Toiminut yli 70 vuotta
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ