”AJOISSA PERILLÄ LEMONSOFTIN AVULLA”

”Lemonsoft on meille oikea vaihtoehto. Sen avulla pystymme entistä paremmin takaamaan Opa- ja Muurikka-tuotteiden jälleenmyyjille toimitusten ajantasaisuuden. Toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan” , kertoo myyntiassistentti Minna Puhakka Opa Muurikka Oy:stä.

Opa Muurikka Oy vaihtoi Lemonsoftiin vuonna 2010, kun haussa oli aiempaa selkeäkäyttöisempi ohjelmisto. Puhakan mukaan Lemonsoft on käyttäjäystävällinen, ja sitä on opittu käyttämään helposti. Käyttöönottokin sujui joustavasti: koulutuspäiviä järjestettiin jo ennen käyttöönottoa sekä sen aikana.

”Verrattuna aikaisempaan ohjelmaan Lemonsoft on mutkattomampi. Päivittäiset rutiinityöt ovat tehostuneet, ja näin työaikaa on säästynyt sekä resursseja vapautunut muuhun käyttöön”, Puhakka selittää tyytyväisenä.

Lemonsoft on mukana yrityksen lähes kaikissa prosesseissa tuotannosta ja logistiikasta talous-, palkka- ja henkilöstöhallintoon. Opa Muurikka on ottanut käyttöön vähitellen yhä enemmän ja enemmän toimintoja, ja Lemonsoft-käyttäjiä heillä on jo yli 30. Viimeisin lisäys on monipankki, jonka avulla  yrityksen koko maksuliikenteen voi hoitaa sähköisesti. Lemonsoftin laajuus ja monipuolisuus onkin Opa Muurikalle tärkeää.

”Meille suurin etu Lemonsoftista on ollut se, että kaikki tarvittavat toiminnot ja osa-alueet saatiin yhteen ja samaan järjestelmään. Olemme voineet koota omia tarpeitamme parhaiten palvelevan ohjelmistokokonaisuuden”, toteaa Puhakka.

NIMENSÄ VEROINEN HELP DESK

Lemonsoftia kehitetään jatkuvasti ja käyttäjille toimitetaan uusia, päivitettyjä ohjelmaversioita. Puhakka harmittelee kehitystyön nurjaa puolta eli sitä, että versiopäivityksissä voi olla virheitä. Hän kuitenkin kehuu Help Deskin hyvää palvelua.

”Jos meillä on kysymyksiä tai eteen tulee ongelmia, otamme yhteyttä Help Deskiin ja lemonsoftilaiset lähtevät nopeasti selvittämään asiaa”, Puhakka kertoo.

”Suosittelen Lemonsoftia, se sopii monenlaiseen yritystoimintaan. Monelle muullekin yritykselle on varmasti tärkeää, että liiketoiminnan sujuvuutta tukee kokonaisvaltainen ohjelmisto, jonka alle saa kaikki yrityksen toiminnot”, Puhakka toteaa.

opa-muurikka1

Opa Muurikka Oy

  • Perustettu 2007
  • Valmistaa keittiötarvikkeita, ruoanlaittovälineitä ja saunatuotteet
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ