”LEMONSOFT YMMÄRTÄÄ ASIAKKAAN LIIKETOIMINTAA”

POK Group on uusi nykyaikainen sähkönjakelujärjestelmien toimittaja sekä yhteistyökumppani.

”Meillä on kasvava tarve kehittää omaa liiketoimintaamme. Myös erp-järjestelmän pitää tukea kehittämistä ja siksi olimmekin tutkineet eri vaihtoehtoja jo pidemmän aikaa. Lemonsoft vaikutti kiinnostavalta ja varteenotettavalta vaihtoehdolta. Tarkempi tutustuminen sekä vertailu eri ohjelmistojen suhteen nosti Lemonsoftin selkeäksi ykköseksi, joten päätös uuden järjestelmän hankkimisesta voitiin tehdä ja kehitystyö aloittaa”, POK Group Oy:n toimitusjohtaja Teemu Vepsäläinen toteaa.

Teemu kertoo: ”Merkittävin tekijä päätökseen valita Lemonsoft toimittajaksi oli ohjelman ja palvelun kokonaisvaltaisuus. Emme halunneet mitään yksittäistä sovellusta vaan ohjelmiston, joka palvelisi mahdollisimman laajasti liiketoimintamme eri osa-alueita. Lisäksi ohjelmiston tuli olla helposti integroitavissa muihin ulkopuolisiin rajapintoihin. Myös ohjelmiston tuoreus ja organisaation asiantuntijuus tukivat päätöstämme valita Lemonsoft.

Olemme tuotannollinen yritys ja tuotanto on keskeisin asia, mutta järjestelmän on palveltava meitä tarjouksesta jälkimarkkinointiin saakka. Jokaisen osa-alueen on saatava hyötyä järjestelmästä.

Ohjelmiston käyttöönotto sujui hyvin ja järjestelmä saatiin käyttöön nopealla aikataululla. Ajanjakso sopimuksesta käyttöönottoon kesti hieman yli 4 kk. Vuorovaikutus käyttöönoton aikana oli suoraa, avointa ja tehokasta. Lemonsoft on liiketoiminnan mallintaja niin kuin heidän arvoissaan kuvataan. Lemonsoft ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja haluaa olla aidosti mukana sitä kehittämässä.

POK Group Oy

  • Sähkönjakelujärjestelmien toimittaja
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ